Het weekend is weer aangebroken en dat betekent een nieuwe Volleybytes! Met deze week: verschillende wedstrijden om het landskampioenschap, de beachvolleyballers zijn weer op pad en de ticketverkoop voor het WK is gestart!

In the finals! 🔥
Robin de Kruijf (Imoco volley Conegliano, Italië) en Maret Grothues (Panathinaikos, Griekenland) spelen bij hun club om het landskampioenschap. Voor beide teams beloofd het nog een spannende strijd te worden. De tussenstand na twee wedstrijden is zowel voor Imoco (dat met Monza om de titel vecht) als Panathinaikos (dat met Olympiakos om de eerste plek vecht) 1-1. Over de aanpak voor de finalewedstrijden hebben Maret en Robin afgelopen week een Instagram live gehad. Ben jij benieuwd naar hun aanpak? Bekijk dan snel de onderstaande video.

We’re live! 🎟
Heb jij ook zoveel zin in het WK Volleybal van 23 september 2022 t/m 15 oktober? Goed nieuws: jij kan er live bij zijn! De ticketverkoop is afgelopen dinsdag gestart! Juich jij de Volleybaldames naar de titel? Koop snel je tickets via deze link en zie jouw favoriet volleyballers live in actie in Nederland. 🇳🇱

Wie wint? 👏🏼
In de Eredivisie Dames is afgelopen week de best-of-three finalereeks om het landskampioenschap begonnen. Sliedrecht Sport en Apollo 8 nemen het tegen elkaar op. De eerste wedstrijd werd dinsdagavond met 3-0 gewonnen door Sliedrecht Sport. Komend weekend kan al bekend worden welk team landskampioen wordt. Kijk hier of in de mijn Volleybal-app 📺 mee naar deze spannende wedstrijd.

Plek 3 of 4?
Wie pakt de laatste podiumplaats in de Eredivisie Dames? Djopzz Regio Zwolle en VC Sneek nemen het vanaf komende zaterdag tegen elkaar op voor plek 3 en 4. De teams spelen twee wedstrijden tegen elkaar, de winnaar van deze wedstrijden verovert de derde plek.

It's time to play again! ☀️
Zes beachvolleybalteams zijn afgereisd naar het warme Doha, de hoofdstad van Qatar, om de Beach Pro Tour (5 mei t/m 8 mei) te spelen. Drie teams (Luini/Penninga, van Driel, E./Ypma en van Driel, M./Piersma E.) komen in actie in de kwalificatie en de andere drie teams (Boermans/de Groot, Varenhorst/van de Velde en Stam/Schoon) starten direct op het hoofdtoernooi. Inmiddels hebben Luini en Penninga zich geplaatst voor het hoofdtoernooi en zijn van Driel, E./Ypma en van Driel, M./Piersma E. helaas niet door naar het hoofdtoernooi. Het toernooi zal met vier Nederlandse teams verder gespeeld worden. Veel succes allemaal!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn