Waar we zo voorspoedig begonnen aan een nieuw seizoen is deze helaas al weer onderbroken. Gelukkig hoef je het volleybal dit weekend niet helemaal te missen, want er staat alweer een nieuwe Volleybytes klaar! Vandaag kun je lezen over een taalbarrière, keuzestress, kampioenschappen naar Nederland en nog veel meer.

Workout @Home
De dames van Peelpush hebben de gewichten weer ingepakt en mee naar huis genomen. Door het tijdelijk stopzetten van de competitie en (deels ook de) trainingen gaan de dames weer thuis aan de slag. Ze gaan proberen @home fit te blijven zodat ze straks, wanneer de competitie weer begint, meteen kunnen knallen.

Wat een rally!
Geef jij ook altijd alles tijdens het volleyballen? Tijdens de Olympische Spelen van 2012 deden de mannen van Brazilië er alles aan om een punt te scoren. Check het hieronder!

Next round!
Britt Bongaerts speelde deze week tegen Calcit Volley Kamnik voor een ticket naar de groepsfase van de Champions League. Britt wist, samen met haar team, een 3-1 overwinning binnen te slepen. Ze kunnen zich nu dus opmaken voor de strijd in de volgende ronde!

Britt en TikTok
Naast dat Britt heel goed kan volleyballen, heeft ze ook andere verborgen talenten! Zo is de spelverdeelster actief op TikTok en kun je haar, samen met haar teamgenoten, een fraai dansje zien doen.

Een goed begin is het halve werk
Gijs Jorna en Michaël Parkinson spelen dit seizoen samen in Frankrijk bij Spacer’s Toulouse. Toulouse wist afgelopen week na een spannende strijd een 3-2 winst binnen te slepen, waardoor de mannen de eerste punten van het seizoen behaald hebben! Wist je trouwens dat Gijs al aan zijn elfde seizoen in het buitenland begonnen is?

Fake it till you make it
Maret Grothues speelt al een tijdje in Turkije, maar Turks blijkt lastig te zijn. Gelukkig heeft Maret overal een oplossing voor en heeft niemand in de gaten dat ze niet weet wat er gezegd wordt.

Dilemma’s voor Noah
Noah van Dam, spelverdeler bij Orion, kreeg een aantal dilemma’s voorgelegd. Zullen we hem eerder in China tegen komen of zou hij toch kiezen voor Italië? Bekijk snel het onderstaande filmpje voor het antwoord.

Keuzestress
Niet alleen Noah heeft last van dilemma’s. Niels de Vries, midden bij ZVH, had namelijk keuzestress bij het kiezen van een nieuw paar volleybalschoenen. Wij vinden de oplossing echter erg creatief!

WK U20 in Nederland!
Nederland gaat het WK U20 meiden van 2021 samen met België organiseren. Dit betekent dat we onze talenten in eigen land in actie kunnen gaan zien!

Lange mannen in Nederland!
Naast het WK van de meiden, kunnen we volgend jaar ook genieten van de Lange Mannen in eigen land. Nederland organiseert namelijk van 15 t/m 17 januari de EK kwalificatie van de heren. In Rotterdam zal de tweede ronde plaatsvinden en zal Oranje tegen Kroatië en Zweden strijden voor een plek op het EK.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×