Het is weer weekend, jullie weten wat dat betekent: een nieuwe Volleybytes. Met deze week een nieuwe lancering, de Volleybaldames die terug in de tijd gaan en een groot feest in Frankrijk.

Gericht serveren...?
Goed voorbereiden op een wedstrijd.... daar weten ze bij Sliedrecht Sport wel raadt mee. Komende zaterdag speelt Sliedrecht Sport tegen Draisma Dynamo. Aan de service kan het zaterdag in ieder geval niet liggen! De spelers van Dynamo zijn alvast goed opgezocht op de training! 😉

Mooie momenten
Nog even nagenieten... Alweer twee weken geleden wonnen Katja Stam & Raïsa Schoon zilver en goud in Mexico! Bekijk onderstaande video’s voor nog een aantal hoogtepunten, next stop: Challenger in Itapema.

Weer in de schoolbanken...
…of beter gezegd voor de schoolbanken! Iris Scholten, Myrthe Schoot, Fleur Savelkoel en Demi Korevaar gaan ‘Back to School’! Meer weten over dit project? Klik dan hier, wie weet komen ze binnenkort wel naar jouw school!

Nieuw lancering!
Fan van de Mijn Volleybal-app? 😉 Dan hebben we goed nieuws! Afgelopen week is de Mijn beachvolleybal-app gelanceerd. Handig voor bij toernooien en om op de hoogte te blijven van al het beachvolleybalnieuws!

Feest in Frankrijk! 🏆
Bij de heren is de ‘Coupe de France’ gewonnen door Chaumont Volley-Ball 52 het team van Fabian Plak. Zij wonnen met 2-3 van Tours, de nummer 1 van de Franse Ligue A. Het matchpoint was een killblock van Fabian waardoor zijn team de 5e set won met 17-19! Gefeliciteerd Fabian!

Bekerwinnaar nummer 2! 🏆
Niet alleen de bij de heren werd de Franse beker gewonnen door een Nederlander. Bij de dames won Tessa Polder met haar team Volero Le Cannet de ‘Coupe de France’. Ze wonnen met 3-1 van RC Cannes. Gefeliciteerd Tessa!


Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×