Het einde van het beachvolleybalseizoen is in zicht en de zaalcompetitie staat op het punt van beginnen! Kortom, er zijn weer genoeg nieuwtjes! In deze Volleybytes lees je over een verrassende bronzen plak, een gloednieuw shirt en dansende internationals. Fijn (volleybal)weekend!

Vissen voor gevorderden
Vond jij het ook weer even wennen om in de zaal te staan? Dit team lijkt daar geen last van te hebben! Mocht je als trainer nog een goede oefening nodig hebben... ;)

Clinics, clinics en nog eens clinics
De TeamNL Beach Tour reist al een tijdje door Nederland heen, maar ook de afgelopen weken stonden er weer veel clinics op het programma! De toppers van BTN gingen onder andere langs in Asperen en Westenschouwen, check hieronder wat leuke foto's!

Oranje boven!
Gepersonaliseerde shirts in beachvolleybal? Jazeker! Normaal speelt elk team in de tenues van het toernooi, maar tijdens King of the Court hebben een aantal teams een geheel eigen outfit! Zo zullen de Nederlandse teams shinen in onderstaand Oranje-shirt, gaaf!

Doe snel mee met de winactie en maak kans op zo'n gaaf shirt!

Van 09.00u tot 17.00u King of the Court? Geen probleem!
Afgelopen zondag vond het NK King of the Court in Scheveningen plaats! De grote verrassing van de dag was het team Toet/Heijting: zij begonnen in de eerste ronde om 09.00u, wisten zich tot de finale te knokken (om 17.00u) en gingen uiteindelijk naar huis met de bronzen medaille! Knappe prestatie, mannen!

Tijd voor een dansje!
De Nederlandse competitie staat op het punt van beginnen, maar ook in het buitenland worden er al volop oefenwedstrijden gespeeld. Juliët Lohuis en Hester Jasper spelen dit jaar samen bij Allianz MTV Stuttgart en zo te zien hebben ze het aardig naar hun zin!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×