De werkweek is ondertussen bijna voorbij, trek je warme trui vast aan en kruip lekker onder je warme dekentje. Wij hebben een gloednieuwe Volleybytes klaarstaan die je vanuit je knusse stoel kunt lezen! Deze week: Avital Selinger stopt als bondscoach, BTN doet mee aan Elite 16-toernooi en Ferdy van Dijk van Lycrugus heeft een gouden keeltje.

Avital Selinger stopt als bondscoach
We openen deze editie van Volleybytes met het grootste volleybalnieuws van afgelopen week: Avital Selinger heeft besloten om te stoppen als bondscoach van de Volleybaldames. Wel blijft Selinger actief op Papendal in de opleiding.

Wil je meer lezen over het besluit van Avital Selinger? Lees hier verder.

Gokje wagen? Prijsje winnen!
Mooi initiatief van dames 1 van VC Zwolle Topvolleybal. Zij presenteren met trots: De Zwolse Loterij! Bij elke thuiswedstrijd kunnen er leuke prijzen gewonnen worden van Zwolse ondernemers. Doe je mee aan de loterij dan kan het zomaar zijn dat je met basketbaltickets of een diner voor twee naar huis gaat.

Hiep hiep hoera!
Beachvolleyballer Alexander Brouwer mocht donderdag 33 kaarsjes uitblazen, maar dat deed hij niet alleen...Hij deelt zijn verjaardag namelijk met niemand minder dan zijn dochter! Malou werd op dezelfde dag twee jaar oud. Dubbel feest dus bij de familie Brouwer.

Ook Volleybaldame Britt Bongaerts was donderdag jarig. Zij vierde haar 26e verjaardag.

Gefeliciteerd Alexander, Malou en Britt!

We gaan voor goud!
De beachvolleyballers van BTN zijn gestart met het Elite 16-toernooi! Van 2 t/m 6 november mogen zij in Kaapstad aan de bak. Twee Nederlandse duo's doen mee op het hoofdtoernooi en vechten voor een plekje in de finals! Stefan Boermans en Matthew Immers moeten zich helaas terugtrekken uit het toernooi, vanwege een blessure van Stefan.

Succes mannen!

Een gouden keeltje
De ontgroening bij Lycurgus bestaat uit het zingen van een liedje! Ferdy van Dijk leverde een prachtige cover van het nummer Kali. Wij zijn fan;-) Vonden jullie de uitvoering van Ferdy ook beter dan het origineel?

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×