Het weekend is weer aangebroken, dus staat er weer een nieuwe Volleybytes klaar! Met deze week een terugblik op de Bekerfinale, de Volleybaldirect Open en een geweldige prestatie.

Nederlands Kampioen? 🔥
De halve finales van de Volleybaldirect Open (NOJK) zijn afgelopen weekend gespeeld, het was een geslaagde dag! De finales worden gespeeld op 21 mei, ben jij er met je team bij?

For the win!
Sarah van Aalen volleybalt bij SC Potsdam in de Duitse Bundesliga. Samen met haar team heeft ze de finale van de play-offs gehaald! Ze gaan de strijd voor het landskampioenschap aan met Stuttgart. Hier spelen Juliet Lohuis, Eline Timmerman en Hester Jasper. Dat betekent...een Nederlandse finale!

They did it!
Katja Stam en Raïsa Schoon zetten de beachvolleybal wereld op zijn kop! Op de wereldranking staan ze op nummer 1 én ze wisten afgelopen week voor de derde keer op rij een medaille te halen! Op naar meer...?

First time, not last time
Leon Luini en Ruben Penninga hebben voor het eerst samen als duo medaille in ontvangst mogen nemen! Het zonnige Itapema bracht de Nederlanders een bronzen medaille. Gefeliciteerd mannen! 🥉

Hulp gezocht?!
Op zondag 1 mei wordt de tweede halve finale tussen Apollo 8 en Djopzz Regio Zwolle Volleybal gespeeld, maar... er is geen commentator! Help jij Apollo 8 uit de brand? 🔥

Wat een sfeertje!
Zijn jullie ook nog aan het nagenieten van de schitterende Bekerfinale van afgelopen maandag! 🔥 Het is jullie vast niet ontgaan dat Amysoft Lycurgus de beker heeft gewonnen bij de mannen en Sliedrecht Sport bij de vrouwen. In een gevulde Van de Knaaphal in Ede werd de strijd uitgevochten. 👏🏼 Op naar volgend jaar!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn