Zo vlak voor kerst kun je toch nog genieten van een nieuwe Volleybytes! Deze week zie je onder andere een kerstig TikTok filmpje en een interessante aanval. Fijne feestdagen!

Kirsten = back
Kirsten Knip besloot aan het begin van dit seizoen een pauze in te lassen. Ze nam echter niet geheel afscheid van haar passie en bleef meetrainen met Talentteam Papendal. Binnenkort kunnen we haar ook weer zie shinen tijdens wedstrijden, want ze is namelijk de nieuwe libero van Sliedrecht Sport dames 1! Wij kijken er naar uit om Kirsten weer in het veld te zien, jullie ook?

Gijs terug in Duitsland
Naast dat Kirsten een nieuwe club heeft, gaat Gijs van Solkema weer in Duitsland volleyballen. Na een avontuur bij IBB Polonia in England, wat door het coronavirus een gek einde kreeg, is de spelverdeler teruggekeerd naar zijn voormalige club SVG Lüneburg. Vanaf nu kunnen we hem hier zien knallen!

All I want for Christmas is…
een volleybal! Karla Borger, Duitse beachvolleybalster, maakte een TikTok filmpje op de hit van Mariah Carey! Alles wat Karla nodig heeft voor kerst is haar beachvolleybal. Wat zijn jullie wensen voor de kerst?

Spot de Nederlanders!
De Duitse Bundesliga postte een filmpje om iedereen fijne feestdagen te wensen. Verschillende spelers namen een berichtje op in zijn of haar eigen taal. Heb jij onze Nederlanders al gespot?

Trick shot
Check de verbazing op zowel de gezichten van de tegenstander als die van zijn eigen teamgenoten! Niemand zag deze aanval aankomen… Jullie wel?

Knallend het nieuwe jaar in
Amysoft Lycurgus heeft nu al een vol programma in de eerste weekend van 2021. Zo spelen ze op 1 januari hun eerste Eredivisie wedstrijd sinds de lockdown en hosten ze op 3 januari een talkshow! Tijdens deze online bijeenkomst kun jij vragen stellen. Heb jij dus altijd al iets willen weten… dan is dit je kans!

Smug face
Wanneer je leraar een moeilijke vraag stelt, maar jij het goede antwoord geeft… Tja, daar zijn we stiekem allemaal wel trots op! Waarschijnlijk kijken we dan ook net zo voldaan als Maret in onderstaande foto.

Maret smug face

Fijne feestdagen!
Christmas is here! Wat zijn jullie plannen voor de komende dagen? Maak er, binnen de regels, iets moois van. Fijne feestdagen!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×