Het is bijna weekend en dat betekent een nieuwe Volleybytes! Deze editie gaat onder andere over schattige parkietjes, volleyballende basketballers en creativiteit tijdens een gedeeltelijke lockdown. Veel leesplezier!

Volleybal of basketbal?
Had jij ooit de link tussen volleybal en basketbal gelegd? Stephen Curry en Joel Embiid, beiden professionele basketballers in Amerika, zagen een kans om even te volleyballen. Wij vinden dat ze het nog niet eens zo slecht doen, wat denken jullie?

Nimir versus Thijs
Nimir Abdal-Aziz speelde afgelopen week met Trentino tegen Sir Safety Perugia, het team van Thijs ter Horst. Wij denken dat Nimir nog steeds niet helemaal weet hoe hij dit punt precies gescoord heeft… 😉 Ondanks deze mooie bal, ging de winst naar Thijs en zijn teamgenoten.

Back to study!
Nu het beachseizoen voorbij is, heeft Robert Meeuwsen weer tijd voor andere dingen. Zo is hij bezig met het volgen van een cursus Personal Branding. Hij lijkt wel onmogelijk voor Robert om niks te doen…

“Verband staat niemand goed”
Celeste Plak is druk bezig met de actie ‘zet je licht aan’! Deze actie is opgezet door de ANWB om fietsend Nederland bewuster te maken van het fietsen met licht. Celeste ging vroeg op pad om tags op straat te plaatsen, zodat wij er aan herinnerd worden ons licht aan te doen. Zoals Celeste zelf zegt: “Op het veld wil je niet geblesseerd raken, maar al helemaal niet daarbuiten!”

Dog kisses
In deze tijd kunnen we allemaal wel een beetje liefde gebruiken. Wij worden dan ook erg gelukkig van het filmpje van Kirsten Knip die zaterdagavond verrast werd met heel veel kusjes van haar hond Harvey!

Volleyballende parkietjes
Hebben jullie dit schattige filmpje van volleyballende parkietjes al voorbij zien komen? Let vooral op de mid-blokkeerder van Team Groen!

Laura Bravo
Na twee weken in quarantaine mocht Laura Dijkema samen met haar teamgenoten van Lokomotiv Kaliningrad eindelijk beginnen aan de competitie! Deze eerste wedstrijd werd na een spannende strijd met 3-2 gewonnen. Voor de wedstrijd liet Laura haar volgers op Instagram kiezen tussen twee haarstijlen: haar oude vertrouwde Johnny Bravo-staart of een vlecht. Beide opties kregen evenveel stemmen, dus wat is dan de beste oplossing? Juist, een combinatie!

Battle of the strongest!
In deze tijd zijn verenigingen en teams druk bezig om creatieve oplossingen te vinden om toch nog in beweging te kunnen blijven. Zo wordt er door bijvoorbeeld Orion Heren 1 en Eurosped getraind op 1.5 meter en doet Taurus Dames 1 thuis een ‘gezamenlijke’ online fullbody workout. De mannen van Lycurgus hebben zelfs een interne competitie gestart: Blue Army Covid#19 Cup. Hierbij strijden de heren om deze felbegeerde beker door middel van vaardigheidstesten, fysieke opdrachten en competitieve opdrachten! Wij zijn benieuwd wie deze beker in ontvangst mag nemen!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×