Volleybytes: Laura loopt een thuismarathon en een bijzondere set-up!

Volleybytes: Laura loopt een thuismarathon en een bijzondere set-up!

Deze week staat volleybytes weer klaar om je te voorzien van de grappigste en belangrijkste momenten op social media! Ben je er klaar voor?

Wat gaat hier mis?

We beginnen deze week met een testje: kun jij zien wat er mis gaat in het volgende filmpje van Aleksandrs Samoilovs, voormalig Europees Kampioen uit Letland!?

Kirsten heeft opstartproblemen

Kirsten Knip, libero van de Volleybaldames, blikt alvast vooruit naar haar eerste training. Hopelijk gaat het in werkelijkheid beter dan op de foto! Hoe ging jouw eerste (buiten)training?

Sport als medicijn voor gezonde samenleving

Deze week kwamen Joop Alberda, technisch directeur van de Nevobo, en hoogleraar Neuropsychologie Eric Scherder met een plan om sport in te zetten als gezondheidsmiddel. Check hieronder het bericht van NOS Sport!

https://nos.nl/collectie/13840/artikel/2334801-boodschap-alberda-en-scherder-sport-als-medicijn-voor-gezonde-samenleving

Joop Alberda RH

Wanneer je inspeelpartner erg fanatiek is...

Heb jij ook z’n fanatieke inspeel-partner die iets te lang heeft stilgezeten? Deze twee wereldtoppers uit Amerika laten even zien hoe het ‘niet’ moet!

Quarantaine Cup voor Beach Team Nederland

De dames van Beachvolleybal Team Nederland (BTN) deden afgelopen weken een onderlinge competitie! Bekijk hieronder de beelden van de verschillende (lachwekkende) challenges!

Laura sluit zich aan bij OranjePeleton

Laura Dijkema doet morgen (zaterdag 30 mei 2020) mee aan de KWF ThuisMarathon. Een goed initiatief, check hieronder wat je kunt doen om haar en het goede doel te steunen!

#Smashback

Deze week is de ALLERLAATSTE Smashback, en daar hebben ze de gaafste wedstrijd voor bewaard. Kijk samen met Peter Blangé en Ron Zwerver terug naar de World League Finale tegen Italië! Echt een topper! Tune jij ook in op zaterdag 30 mei 2020 om 20:00 uur?

Heb jij zelf nog een leuke video? Deel hem met ons via Facebook, Instagram of Twitter!

Foto: Ronald Hoogendoorn

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×