Daar zijn we weer! Ben jij al aan het genieten van het weekend? Het begint in ieder geval goed met deze nieuwe Volleybytes! Je leest onder andere over een tutorial van Stefan Boermans, het succes van Wessel Keemink en een vlog van Laura Dijkema.

Wat een afsluiting!
Christiaan Varenhorst en Steven van de Velde hebben bij de World Tour Finals een bronzen medaille gewonnen, een mooie afsluiting van het beachseizoen! Geniet hieronder nog even na met een mooie rally!

Tutorial Time
Genoten van bovenstaande video? We hebben nog wat leuks! Stefan Boermans heeft op zijn Instagram-pagina een tutorial geplaatst over hoe je het beste een bal kan blokkeren. Wij zijn bang dat dit wel een gevalletje is van 'ziet er makkelijker uit dan het in werkelijkheid is'...

Debuut voor Jolien
Deze zomer schitterde Jolien Knollema nog op het WKU20, afgelopen weekend maakte ze haar debuut in de Italiaanse competitie! Ze speelt dit seizoen samen met Yvon Beliën in een team, zondag namen ze het op tegen Nika Daalderop en haar teamgenoten (die er uiteindelijk met de winst vandoor gingen).

Lekker spontaan...
Teamfoto's, altijd leuk! Wij zijn vooral fan van de niet zo serieuze foto's, zoals deze van Maret. Voor officiële doeleinden is hij misschien alleen niet zo geschikt...

Lekker bezig, Wessel!
Wessel Keemink en zijn club plaatsten zich deze week voor de volgende ronde van de Champions League! Dit gebeurde niet heel gemakkelijk, er moest een Golden Set aan te pas komen. Maar hé, des te mooier is de overwinning!

Vloggen maar!
The moment we've all been waiting for... Laura Dijkema is begonnen met vloggen! Ze laat in de eerste video zien hoe haar (vrije) dag in Rusland eruit ziet, wij raden het zeker aan om de video even te bekijken!

Foto: CEV

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×