Happy Friday! Altijd al willen weten wie Juliëts beste maatje is? Hoe je Live op Instagram met Celeste kunt kletsen? En hoe Britt haar teamgenoot in de maling neemt? Je leest het allemaal in deze Volleybytes!

Best buddies
Pia Kästner, teamgenoot van Juliët Lohuis, houdt elke week een interview met één van haar teamgenoten. Deze week was de Nederlandse middenspeelster aan de beurt. Ze vertelt hier hoe het was om voor twee weken in quarantaine te gaan én over haar maatje Hester Jasper! Wil je graag even je Duits bijspijkeren, bekijk dan snel het clipje hieronder!

Scary Britt
Britt Bongaerts nam afgelopen week haar teamgenoot Katarina Lazovic flink in de maling. Ben jij benieuwd wat er gebeurde? Bekijk dan snel de onderstaande video.

Schrik niet!
Een potje pepperen, dat is niets nieuws voor volleyballers. Dit filmpje neemt ons echter mee vanuit een heel andere viewpoint. Pas op, schrik niet!

Monday morning mood
De maandagochtend is niet voor iedereen weggelegd… en zo ook niet voor de hond van Kirsten Knip. Afgelopen maandag had Harvey er niet heel veel zin in, maar ach, dat hebben we allemaal wel eens toch?!

Never give up!
King of the Court blikte deze week terug met Marco Krattiger en Florian Breer naar een geweldige rally van de Zwitsersen! Ze stonden in de finale en gingen in deze rally de strijd aan met het Poolse duo Kantor/Losiak. Zoals de mannen zelf zeggen: op zo’n moment kun je niet moe zijn en zit je vol adrenaline!

Next level pepperen
Voor het Noorse beachvolleybal duo, Anders Mol en Christian Sørum, wordt normaal pepperen een beetje saai. Ze gingen een nieuwe uitdaging aan met niets minder dan een sneeuwschuiver… Wij moeten zeggen dat Anders dit erg soepel doet!

Live met Celeste
Aankomende dinsdag (16 maart) gaat Celeste Plak, samen met Rico Verhoeven en Soufiane Touzani, live op de Instagram-pagina van TeamNL. Ze willen graag weten hoe het met jou gaat! Hoe kom jij deze tijd door? Wat gaat er om in jouw hoofd? Celeste zal om 19:30 live gaan om dit en meer met jou te bespreken!

Beach kalender 2021
Met de start van de eerste World Tour afgelopen week in Qatar is het beachvolleybal weer in volle gang! De FIVB lanceerde de verdere kalender deze week en het belooft een druk seizoen te worden. Wij kunnen niet wachten, jullie? Bekijk de gehele kalender hier.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn