Op deze druilerige vrijdag staat er weer een Volleybytes voor jullie klaar! Dit keer lees je over dansende internationals, een verbazing op TikTok en 2020 in één foto!

Rockende Robin & de skills van Maret
Dat Robin de Kruijf goed is in TikTok dansjes wisten we al, maar deze week zagen we haar ook heerlijk rocken op Proud Mary! De speelster van de Volleybaldames vierde afgelopen woensdag alvast Friendsgiving met haar teamgenoten Kim Hill en Joanna Wolosz, die dit geweldige filmpje met ons deelde. Robin is echter niet de enige international met dance moves: Maret Grothues blikte terug met een toffe video waarop haar skills goed te zien zijn.

Magic Maradona
Helaas moest de wereld deze week afscheid nemen van voetballegende Diego Maradona. Maar wat blijkt? Maradona kon niet alleen goed voetballen, maar had ook nog eens volleybaltalent! In het onderstaande filmpje kun je Maradona zien shinen op het volleybalveld. Tip: kijk vooral eens naar de set-up op 0:45!

Ben ik dat?
Zit je heerlijk een filmpje te kijken op ons TikTok-kanaal, kom je plotseling jezelf tegen… Dit overkwam een van onze fans en ze deelde haar reactie. Hoe tof is dit!

Hi there!
Hoe blijf je in contact met je vrienden die over de hele wereld wonen? Lonneke Sloetjes, Yvon Beliën en Anne Buijs deden dit door te videobellen, op de foto is te zien dat ze het erg gezellig hadden! We raken in deze tijden allemaal wel een beetje gewend aan dat Zoomen…

Lonneke Yvon en Anne klein

Fly buddy fly!
Robert Meeuwsen heeft niet alleen een passie voor beachvolleyballen, maar hij houdt ook van het maken van toffe foto’s! Zo gaat hij nooit zijn huis uit zonder een drone en gelukkig maar, want zo kunnen wij genieten van gave kiekjes!

Orange The World!
De Verenigde Naties hebben een campagne opgezet om geweld tegen vrouwen en meisjes te stoppen, daarom kleurt de hele wereld om zich te verzetten tegen dit geweld. Ook in de sportwereld wordt hier veel aandacht aan besteed. Zo zagen we bijvoorbeeld het team van Nika Daalderop tijdens de Champions League met een rode veeg op de wang spelen!

2020 in one picture
Wat een jaar… Als we 2020 moeten omschrijven met één foto, dan zijn we het wel met Laura Dijkema eens! Wat vinden jullie?

Popping bottles (of niet...)
Leon Luini nam ons mee terug naar de geweldige beachvolleybalzomer, waarin hij samen met Matthew Immers de derde plek wist te bemachtigen tijdens een World Tour toernooi in Montpellier. Voor de mannen was dit het eerste Europese toernooi en dat was ook goed te zien tijdens de prijsuitreiking… 😉 Het open maken van een fles champagne blijft een kunst apart en tja, dan kun je verwachten dat je de volle laag krijgt!

Back to the roots!
Door COVID-besmettingen binnen het team van Nimir Abdel-Aziz, speelde Trentino zo’n 3 weken geen wedstrijden. Afgelopen woensdag moest het team weer aan de bak, maar misten ze nog wel een aantal belangrijke spelers, waaronder de spelverdelers. Gelukkig hebben ze Nimir, die (voor degene die het nog niet wisten) vroeger ook spelverdeler was! Hij was het duidelijk nog niet verleerd en wist de ballen aardig neer te leggen voor zijn teamgenoten. Check bij 1:00 een mooie set-up op mid en bij 2:58 een heerlijke bal naar de diagonaal!

Lonneke als schrijfster
Zal Lonneke Sloetjes een nieuwe passie hebben gevonden? Ze heeft namelijk bijgedragen aan het schrijven van een kinderboek! Tante Rikie vroeg of Lonneke een verhaal wilde schrijven voor haar tweede boek ‘Onmundig mooie verhalenboek’. Lonneke vertelt dat ze in het begin wel twijfelde, maar heeft uiteindelijk toch een mooie bijdrage geleverd! Ben je benieuwd naar het volledige artikel? Lees het hier.

Lonneke
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×