Happy Friday! Deze week begonnen onze beachvolleyballers aan het tweede toernooi in Mexico, maakt iemand een mooie transfer en hebben we een leuke podcast voor jullie! Veel leesplezier!

Italiaanse transfer
Het eerste jaar in Italië zit erop voor Marrit Jasper, maar gelukkig kan ze haar carrière voorzetten in de Serie A1. Dit gebeurt wel voor een andere club: we zullen Marrit namelijk volgend seizoen zien shinen bij Cuneo Granda Volley.

Manon de Kameleon
Oud-volleybalster Manon Nummerdor-Flier is haar eigen podcast begonnen. Ze vertelt hier over haar topsportcarrière en de sleutels tot succes voor een vitale toekomst. Of zoals Manon het zelf verwoordt op haar Instagram: “Verrassend en verrijkend om al kletsend over ervaring uit mijn sportcarrière tot mooie inzichten te komen waar misschien jij ook wat aan kan hebben!”. Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je de podcast hieronder beluisteren!

Kampioenen!
Maarten van Garderen en Wouter ter Maat wisten deze week de titel te pakken in Turkije! De heren hebben samen met hun team, Ziraat Volley, de vierde wedstrijd met 3-2 gewonnen. Daarnaast wist Wessel Keemink het kampioenschap in Tsjechië binnen te slepen! Gefeliciteerd mannen!

VK Live
Volleybalkrant.nl gaat morgen (24 april) om 12:45u live op hun YouTube-kanaal. Ze praten hier onder andere over het Eredivisie seizoen en de nationale teams. Daarnaast is er ook een exclusief interview met Robin de Kruijf én Nimir Abdel-Aziz!

Wednesday Mood
Maret Grothues deelde woensdag een toepasselijk foto! Wie van jullie heeft ook meer moeite met de woensdag dan met de maandag?

Maret Wednesday Mood

Mexico 2.0
In Mexico wordt er nog steeds flink gestreden in het zand! Het tweede kwalificatie toernooi is namelijk van start gegaan en dit was succesvol voor de Nederlandse beachers! Naast dat de spelers zelf fanatiek aan het volleyballen zijn, is er ook tijd om de andere duo’s aan te moedigen!

Prank
Ondanks dat er serieus wordt gevolleybald in Mexico, is er natuurlijk ook ruimte voor een beetje gezelligheid. Zo werd Robert Meeuwsen tijdens een heerlijke massage in de maling genomen door Christian Sørum. Check snel het filmpje hieronder!

Carrière switch?
Afgelopen week plaatsten wij een oproep op onze social media kanalen voor het vinden van Court Crew tijdens de WK Meisjes onder 20. Maret Grothues en Laura Dijkema reageerden ook onder dit bericht… zullen wij de dames terugzien als Court Crew? 😉 Wil jij je ook nog aanmelden, klik dan hier!

Maret en Laura
Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×