Het sinterklaasweekend staat voor de deur, maar kan nog niet beginnen zonder eerst deze Volleybytes te lezen! We hebben weer van alles voor je in petto: van een ‘ruzie’ in een team tot visachtige foto’s. Veel leesplezier!

Pietendiploma in the pocket (again)
Veel clubs hebben afgelopen week Pietentraining gegeven. Wij kunnen ons nog maar al te goed herinneringen hoe leuk dit vroeger was! Toffe circuits afleggen met de Pieten en natuurlijk dat felbegeerde diploma. Hoeveel heb jij er nog in de kast liggen? 😉

Je staat in de weg!
Van je teamgenoten moet je het hebben… Deze spelverdeler was het zo te zien helemaal zat dat haar middenspeelster in de weg stond en duwde haar aan de kant. Tja, alles voor de tweede bal, toch spellies?

Oranje boven
Laura hoeft haar oranje-shirt niet te missen in Rusland! Tijdens trainingen en wedstrijden heeft ze een bandje om om haar hartslag te meten, jullie kunnen de kleur vast wel raden… (nee, het is geen roze).

Laura Volleybytes 2020 12 04

Come back stronger
Hester Jasper is vier weken geleden geopereerd aan een blessure aan haar knie. Gelukkig verloopt het herstel goed en is ze alweer te vinden in de sportschool én op het volleybalveld! Hopelijk zien we haar ook snel weer shinen in een wedstrijd!

“Volgende bal, jongens”
Deze week speelde Nimir Abdel-Aziz de Champions League met zijn team Trentino. Jullie hebben vast wel meegekregen dat hij in één van de wedstrijden een fenomenale servicereeks van 11 (!!) ballen had! (Mocht je het toch gemist hebben, check de video hier!). Alexander Brouwer leek bij het bekijken van het filmpje een flashback te krijgen en wij voelden gelijk met hem mee. Gelukkig zijn er maar weinig mensen die zo goed kunnen serveren als Nimir…

Alexander Nimir Volleybytes 2020 12 04

Myrthe Vis… uh Schoot
Laura Dijkema is bevriend met enkele vissen in een winkel in Rusland, maar ook Myrthe Schoot linkt zichzelf aan deze dieren. In de video laat ze zien dat ze, tijdens volleybal, verdacht vaak op een vis lijkt. Who’s with her?

Klein maar fijn
Je hebt klein, kleiner en dan is er Maret’s kerstboom… Het kleine boompje is misschien niet echt een sfeermaker, maar hé: iets is beter dan niets, toch?

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×