Drukke weken = volle Volleybytes! De meiden van Jong Oranje zijn in Rotterdam voor het WK U20, in Gstaad wordt er gespeeld op een prachtige locatie en intussen zijn er ook nog wat transfers gemaakt. Geen paniek, we hebben alles overzichtelijk voor je op een rijtje gezet!

That feeling…
… wanneer je de huidige nr. 3 van de wereld verslaat! Stefan Boermans en Yorick de Groot wonnen deze week van twee topteams in Gstaad, opnieuw een geweldige prestatie van het duo! Maar ze zijn nog niet klaar, vandaag gaat het toernooi verder in de achtste finales!

Kijk hier naar de livestreams en houd onze kanalen in de gaten voor updates.

In één woord: wauw
We blijven nog heel even in Gstaad, want wat een locatie! Het beachvolleybaltoernooi vindt plaats tussen de bergen, misschien een idee om daar een keer een editie van het Summer Beachvolleyball Circuit te organiseren? 😉

Reünie op de camping
Gezellig hoor! De Volleybaldames hadden afgelopen weekend een reünie op de camping!

Reünie Volleybaldames

De balletjes zijn getrokken
Deze week is er geloot voor de poules van de Olympische Spelen! En aangezien er (bijna) alleen maar topteams meedoen aan dit toernooi, staan er veel gave wedstrijden op het programma. We can't wait!

Long time ago...
De laatste keer dat Nederland meedeed aan het WK U20 was in 2009! Onder andere Kirsten Knip en Laura Dijkema zaten toen bij de selectie. Vandaag is het (eindelijk) de beurt aan de volgende generatie, vanmiddag start Jong Oranje aan dit bijzondere avontuur! Als je niet komt kijken in Rotterdam, kan je via deze pagina de wedstrijden volgen.

What team? Wildcats!
Van het zand in Den Haag naar de zaal in Arizona! Puk Stubbe gaat komend seizoen naar Amerika om daar te volleyballen. Veel plezier & succes, Puk!

Maarten naar Modena
Nog een heerlijke transfer! Maarten van Garderen maakt de overstap naar Modena Volley, het team waar ook Nimir Abdelaziz getekend heeft. Het belooft een echt dreamteam te worden, want ook (o.a.) de Braziliaan Bruno en de Fransman Ngapeth zijn part of the team.

Take #101
Hebben jullie ook zo genoten van Knip & Plak Kopiëren? Goed nieuws, het wordt nog beter! Afgelopen week zond Ziggo Sport een aantal bloopers uit en spoiler alert: het is genieten.

Foto: FIVB

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×