Volleybytes: Myrthe in the spotlights en de aftrap van de TeamNL Beach Tour

Volleybytes: Myrthe in the spotlights en de aftrap van de TeamNL Beach Tour

Wil jij weer helemaal op de hoogte zijn? In Volleybytes zetten we alle gebeurtenissen in de volleybalwereld voor je op een rijtje! Deze week: Myrthe in the spotlights en de aftrap van de TeamNL Beach Tour.

BTN tourt niet over de wereld, maar door eigen land
Deze week is de TeamNL Beach Tour van start gegaan! De kick-off was in Sliedrecht, maar Christiaan Varenhorst en Stefan Boermans zijn (onder andere) ook al bij volleybalvereniging Holyoke langsgeweest. De komende weken zullen de toppers van BTN meerdere clinics geven! Heeft jouw vereniging zich al aangemeld?

Volleybal + Basketbal, een goede match
Vorige week nam een basketbalteam het op tegen een volleybalteam, deze week werken de twee sporten juist samen! Er is geen sprake van rivaliteit, de combinatie zorgt voor een prachtig plaatje!

Myrthe in the spotlights
Harde smashes en monsterblocks komen vaak terug in compilatievideo's, maar deze week werd er een keer een ander aspect van het volleybal belicht! Onze libero Myrthe Schoot staat in de spotlight met een aantal heerlijke reddingen en mooie pancakes.

Anne Buijs luidt nieuw Europees logo in!
Anne Buijs vertegenwoordigd Nederland bij de onthulling van het nieuwe logo van de CEV. Voor de vroege vogels onder ons, is hij nu live! Mocht je wat later zijn, dan is de video terugkijken zeker de moeite waard.

Regio Zwolle nu ook op TikTok
Regio Zwolle Volleybal is als een van de eerste volleybalteams online op TikTok! Volg jij ze al?

Live met Lau & Myrthe Schoot!
Samen bespreken zij de dilemma’s die jullie hebben ingestuurd. Zeker leuk om nog eens terug te kijken.

Volleybaldames spelen alternatieve wedstrijd op het zand.
Jullie hebben vast al gezien dat de volleybaldames getraind hebben op de Sportcampus Zuiderpark. TeamNL maakte een video van de wedstrijdjes tussen de Volleybaldames en BTN Oranje Dames. Check it out!

Foto: Ronald Hoogendoorn

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×