Het einde van de week is weer in zicht! En wat is een betere manier om het weekend in te gaan dan met een nieuwe Volleybytes? Je leest onder andere over heel veel liefde, een nieuwe uitdaging en we kijken even terug in de tijd. Enjoy!

Bedankt scheids!
Heb jij afgelopen weekend de scheidsrechter(s) in het zonnetje gezet? MC2 van Salvora gaf het goede voorbeeld en had een heerlijke taart gemaakt! Wij zijn benieuwd wat iedereen dit weekend voor de scheidsrechter(s) in petto heeft. Vergeet niet de hashtags #Scheidsbedankt en #Volleyscheids!

Big win!
Britt Bongaerts kwam deze week in actie in de Champions League. Ze wist samen met haar team een 3-0 overwinning te pakken. Dit betekent dat zij een grote stap gezet hebben richting de volgende ronde, aankomende week spelen ze de beslissende wedstrijd!

Bounceball
Mart De Groot, libero van Sliedrecht Heren 1, kan niet alleen een balletje passen, maar weet ook het een en ander van aanvallen. Hij daagt jullie uit in deze challenge!

Wie is het?
Even een terugblik naar de vroegere jaren, want dit is toch echt een volleyballer. Had jij Ruben Penninga hier in herkend?

Heel veel liefde
In deze tijd kan iedereen wel een beetje liefde gebruiken. Zo bereikte Regio Zwolle Volleybal 2.500 volgers op Instagram! Dat is natuurlijk mooi meegenomen zo vlak voor het begin van de competitie, want de Eredivisie gaat namelijk dit weekend van start!

Carri猫re switch?
Tijdens King of the Court namen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen samen met Dries Koekelkoren de stage over. Ben jij benieuwd naar het muziektalent van deze mannen? Bekijk dan snel het filmpje hieronder, want wat hebben ze een mooie show neergezet!

Op naar Tenerife!
Pleun Ypma vloog deze week naar het warme Tenerife ter voorbereiding op het nieuwe beachseizoen. Ze heeft haar eerste training er op zitten met niemand minder dan Marleen van Iersel. Ja je leest het goed, deze dames vormen een nieuw beachduo!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×