Het weekend staat weer voor de deur! Wacht jij ook nog op een pakketje? Heb je zin in sneeuw? Of durf jij een uitdaging aan te gaan? Dit allemaal in deze editie van Volleybytes!

Beast Nimir
Trentino deelde een heerlijke video van een aanval van Nimir Abdel-Aziz! Dat Nimir aardig kan aanvallen, is voor niemand een geheim, maar deze gaat wel écht heel hard!

In of uit?
Tja, iedereen heeft vast wel eens zo’n momentje meegemaakt! Jullie zijn ervan overtuigd dat de bal in is, maar je tegenstander weet zeker dat de bal uit valt (of andersom natuurlijk). De foto hieronder geeft deze situatie wel erg goed weer!

Maret Zonderland
Maret Grothues is samen met haar teamgenoot Anthi Vasilantonaki alvast aan het oefenen voor het Turnen op de Olympische Spelen. Al vind Maret echter dat zij eerder de Toren van Pisa voorstelt… Sad, but true.. 😉

Maret Zonderland

100% inzet
Afgelopen weekend werd er weer gestreden in de Eredivisie en deze strijd was volop aan! Zo gaf Jolijn de Haan, diagonaal bij Sliedrecht Sport, alles voor een bal en duikt ze vol de boarding in. Dat is nog eens inzet tonen!

Jolijn de Haan

Heerlijk bijkletsen
Zo vaak als de Volleybaldames elkaar zien tijdens de Interlands, zo weinig zien ze elkaar wanneer het club seizoen bezig is. De speelsters van Oranje zitten dan namelijk gespreid over de hele wereld. Gelukkig hoeven ze elkaar niet compleet te missen en kunnen ze via videobellen even lekker bijkletsen!

Late night talks
Thijs ter Horst kreeg afgelopen week wel een hele leuke videocall! Wij zouden ook zeker opnemen als we wisten dat dit aan de andere kant van de laptop zit!

Late night talks Thijs

Mail delivery!
Nu de meeste winkels dichtzitten, komen we niet onder het online bestellen uit. Wij zitten dan ook altijd met smart te wachten op de pakketbezorger en we zijn niet de enige…

Maret wachtend op de postbode

Rooftop volleybal
De FIVB deelde een aantal foto’s en video’s van Robert Meeuwsen die creatief bleef volleyballen afgelopen voorjaar. Je ziet hem hier namelijk volleyballen op de rooftop! Robert laat in de comments weten dat hij iedereen uitnodigt voor een één tegen één challenge. Durf jij dit aan?

Winter Wonderland
Hoewel we in Nederland nog op sneeuw moeten wachten (behalve als je in Limburg woont😉), zitten sommige Volleybaldames al vol in de sneeuw. Dit leverde een aantal leuke kiekjes op! Wij hebben ook wel zin in een beetje sneeuw, wat jullie?

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×