De herfst is begonnen! Houd jij van dit koude weer of verlang je nu alweer naar de zomer? In deze Volleybytes voor ieder wat wils: je vindt beide seizoenen terug! Daarnaast lees je over een bijzondere set-up, een slim team en een spannende strijd. Fijn weekend!

Wie niet lang is, moet slim zijn
Deze jongens weten hoe ze een goed block moeten zetten! Tja, wie zegt dat dit niet mag? Er is in ieder geval sprake van teamwork!

Spelers klaar? Strijden maar!
Dit weekend wordt er gestreden voor de eerste prijs van het seizoen: de Supercup! VC Sneek is er al helemaal klaar voor, jullie ook? Helaas is er geen publiek welkom, maar kan je alles wel vanuit huis volgen! Check deze pagina voor meer informatie.

Hydratatie = belangrijk
Genoeg drinken tijdens het sporten is van belang! Zo dachten Juliรซt Lohuis en Hester Jasper vast ook tijdens het maken van deze foto. En nu maar hopen dat het genoeg was voor het hele team...

Screenshot 20200929 200021 Instagram

Can we go back?
Tijd voor een leuke throwback! Wij kijken nu alweer uit naar het beachseizoen, gelukkig hebben we nog genoeg beelden! Zo maakte WHV deze gave video toen de TeamNL Beach Tour in Asperen op bezoek kwam!

Winter is coming
Van hartje zomer naar de winter! Dat is nog eens wat anders dan het strand: de Beachvolleyvikings bereiden zich voor op een koude winter in Noorwegen! Brrr, zou jij dit nadoen?

Nieuwe Lieke Martens?
Wij vermoeden dat Sarah van Aalen een carriรจreswitch overweegt... Afgelopen week gaf ze deze perfecte pass.. ohnee set-up. Lieke Martens mag wel oppassen! ;)

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×