Goedemorgen, start de laatste dag van de werkweek rustig op met een gloednieuwe Volleybytes! Na het lezen van dit artikel ga je weer helemaal up-to-date het weekend in. Deze week lees je alles over de sportiefste fans van het OKT Beach, de beste setter van de VNL en Jong Oranje op weg naar het WK U20.

Britt is beste setter!
We trappen af met een knaller! Britt Bongaerts is bovenaan het setters-klassement van de VNL geëindigd. In 15 wedstrijden gaf ze maar liefst 352 succesvolle set-ups. Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie Britt!

Hup Holland (en België)
Of de kids van Sanne Keizer klaar zijn voor de CEV Beach Volleyball Continental Cup? Jazeker! Puk en Kees juichen niet alleen voor Katja Stam en Raisa Schoon, maar supporten ook onze zuiderburen Dries Koekelkoren & Tom van Walle. De teams boffen maar met zulke (sportieve) fans! En wij zijn dan weer fan van Puk en Kees....

Tip: volg het voorbeeld van Puk en Kees en vergeet niet om vandaag en morgen het OKT Beach te volgen. Klik op de button voor alle info over het toernooi, inclusief speelschema's, livestreams en tickets!

Nieuw avontuur voor Annick
Annick Meijers is net terug van haar VNL-avontuur in Rimini en kondigt alweer een nieuwe uitdaging aan. De Oranje speelster maakt namelijk een transfer van de Italiaanse club Chieri '76 naar het Duitse VfB Suhl LOTTO Thüringen. Veel succes komend seizoen Annick!

Lange Mannen eindigen VNL in stijl
Afgelopen woensdag speelden de Lange Mannen hun laatste wedstrijd in de VNL. En mét succes, want Oranje won met 3-0 van Australië. Na vijf weken Rimini is het tijd voor een welverdiende vakantie. Half juli, als de batterij weer is opgeladen, starten de Lange Mannen met de voorbereiding op het EK dat op 1 september begint.

Marko Klok: "We staan er goed voor"
De countdown is nu echt begonnen...over twee weken begint het WK U20 in het Topsportcentrum in Rotterdam. Wij blikten met Marko Klok, de bondscoach van Jong Oranje, vooruit op het toernooi.

Meer informatie over de ticketverkoop voor het WK onder 20 volgt snel, dus houd onze kanalen in de gaten!

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn