De volleybalwereld komt langzaam weer een beetje op gang! De beachvolleybalcompetities in Nederland zijn begonnen, maar ook veel internationals zijn al bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. Hoe dit allemaal verloopt? Na het lezen van deze Volleybytes ben je weer helemaal op de hoogte!

Toppers van de toekomst in Harderwijk
There we go again! De Nationale Beachcompetitie was al van start, maar afgelopen weekend is ook de jeugd weer de strijd met elkaar aangegaan! In Harderwijk vond het Junior Beachcircuit plaats, check snel de video voor wat leuke beelden! Heb jij al een toernooi op de planning staan?

Ter Horst weer aan de slag
Het JBC is niet het enige wat weer van start is gegaan, ook de trainingen voor Thijs ter Horst zijn begonnen! De Lange Man speelt komend seizoen bij een nieuwe club in Italië en is nu al met zijn teamgenoten op het strand bezig met de voorbereidingen voor de komende competitie. Hoe het hem beviel? Bekijk de foto's en oordeel zelf! ;)

Pass - vang - aanval
Nog meer opstartproblemen! Komend weekend start de AVP (Amerikaanse Eredivisie) en het Canadese team Pavan/Melissa is ook van de partij. De wereldkampioenen hebben zich de afgelopen weken voorbereid op dit eerste toernooi, maar dat verliep niet altijd heel soepel... Tja, hieruit blijkt maar weer dat dit zelfs de beste kan overkomen!

Een hond of een hangbuikzwijntje?
Laura Dijkema en Robin de Kruijf gingen afgelopen zondag Live op Instagram om verschillende dilemma's van fans te beantwoorden! Er kwamen veel vragen over volleybal voorbij, maar er werd ook over genoeg andere dingen gepraat. Een van de dilemma's die Laura aan Robin stelde, ging over welk huisdier de middenspeelster wel wil hebben: een hond of een handbuikzwijntje? Waar denk jij dat ze voor gaat?

Inspirerende clinics... of toch niet?
Alexander Brouwer en de andere toppers van BTN trekken al een aantal weken door het land met de TeamNL Beach Tour. Bij verschillende verenigingen gaan de beachvolleyballers langs om inspirerende clinics te geven, al worden deze niet door iedereen even interessant bevonden... Deze jongen had duidelijk al zin in het weekend!

Dan maar op een andere manier proberen...
De clinics werken dus niet altijd even goed als inspiratie voor de jeugd, maar Alexander en Robert laten het er niet bij zitten! ;) Deze week kwam de nieuwste zomerhit van Gerson Main en Donnie uit: Pingpong. In de bijbehorende videoclip hebben de twee beachvolleyballers een mooie rol te pakken. Carrièreswitch?

Wat een afsprong (kuch)!
Wie in ieder geval geen carrièreswitch overweegt, is Maret Grothues! Op Twitter deelt de captain van de Volleybaldames een foto van haar 'turncarrière', al was deze maar van korte duur...

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn