Happy 2021! De eerste Volleybytes van het nieuwe jaar met onder andere een anniversary, een geweldige redding en de Queen of Selfies. Lees snel verder!

Goodbye wimpers
Dat volleyballen ook af en toe pijn doet, is geen geheim. Zo hebben alle volleyballers de nodige blauwe plekken en helaas soms ook blessures. Maar dat is niet het enige…

Queen of Selfies
Wie is bij jullie de selfie Queen? Bij de Volleybaldames is dit, volgens Maret Grothues, Robin de Kruijf. Wij moeten toegeven dat Robin in de onderstaande foto wel skills heeft!

Robin Selfie Queen

Happy Anniversary
Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen zijn al 10 jaar lang beachpartners! Alexander deelde een aantal leuke foto's en video's van de afgelopen jaren. Zo zien we ze samen piano spelen en zit er een foto tussen waaaay back! Check het snel!

Feliz Ano Novo!
Anne Buijs speelt bij het Braziliaans Dentil Praia en vierde Oud & Nieuw dus aan de andere kant van de wereld! Haar partner, Ana Carolina, deelde een erg leuke foto!

Libero on fire!
Wat een redding van de libero van de Italiaanse club Vero Volley! Na deze geweldige redding fluit de scheidsrechter af voor een dubbele fout… Dat is toch wel erg zuur na zo’n redding.

Trainen in de kou…
Nothing can stop them! Jeugdspelers mogen buiten nog trainen en dit hoefde geen twee keer gezegd te worden! Bij het RTC zijn ze hard aan het werk, wat een diehards!

NK Hondbal
Op Twitter verscheen deze week een interessante video van nieuw volleybaltalent! Wij weten niet wat leuker is: het filmpje zelf of de creatieve reacties?

Twitter reacties

Vloeiend Turks?
Maret Grothues speelt al een tijdje in Turkije en werd afgelopen week getest op Turkse gezegden. Bekijk hieronder hoe goed haar dat afging…

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×