Een nieuwe week = een nieuwe volleybytes. Met deze week alles over de beachvolleybalwereld, de Lange Mannen bij de VNL en de winnaars van de Nederlands Gesloten Jeugd Kampioenschappen.

They’ve started!
Na de Volleybaldames zijn deze week ook de Lange Mannen gestart aan de Volleybal Nations League. Met 14 man sterk staat Oranje in Brazilië. De eerste wedstrijden tegen Japan en USA werden helaas verloren. Maar het toernooi is nog lang genoeg om goede prestaties neer te zetten! Kijk jij live mee met de Lange mannen via Volleyballworld.nl of Ziggo Sport? Het programma is hier te vinden.

Druk, druk, druk
Als je je afvraagt of het beachseizoen al begonnen is? Zeker weten! De beachvolleybalwereld kent deze week een druk programma. Met deze week de start het WK in Rome en het EK U22.

First time this season!
Afgelopen weekend was de eerste Nightwatch Eredivisie Beach in Heerlen. Bij de vrouwen was het goud voor Wies Bekhuis en Brecht Piersma, bij de mannen wonnen Matthew Immers en Stefan Boermans. 🥇 Dit weekend is er geen Eredivisie Beach, maar op 18 en 19 juni gaat de Eredivisie Beach in Heereveen van start. Ben jij erbij?

European Champion
Met zes teams spelen de Nederlandse Beachvolleyballers mee met het EK U22 in Vlissingen en Bilthoven. Klik hier om de uitslagen van dag 1 te zien! Op Zondag 12 juni om 17:15 wordt de finale bij de heren gespeeld en om 18:30 is de finale van de dames. Beide worden op het Badstrand in Vlissingen gespeeld. Ben jij erbij om de toekomstige Olympische Kampioenen aan te moedigen?

Winnaars! 👏🏼
De winnaars van de Nederlands Gesloten Jeugd Kampioenschappen zijn bekend! 🔥 Bij de C-Jeugd won Dros-Alterno bij de jongens en Apollo 8 bij de meiden. Bij de B-jeugd ging de titel naar de meiden van Rivo Rijssen en bij de jongens naar het Enschedese Twente ‘05. Bij de jongens van de A-jeugd ging die prijs mee naar het Noorden en won Sudosa-Desto en bij de meiden was PDK Huizen de gelukkige. Gefeliciteerd aan alle winnaars! 🏆