De eerste Volleybytes van 2023 is een feit! Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar! Na een korte winterslaap, komt ook de volleybalwereld weer tot leven. Wie gaan er vandoor met de landtitels in de Eredivisie en hoe blijf je balgevoel houden op wintersport? Dit en meer hieronder!

Multitalenten
De Europese kampioenen David Åhman en Jonatan Hellvig uit Zweden hebben een creatieve manier gevonden om hun balgevoel te behouden terwijl ze op wintersport zijn! Doen jullie ze dit na?

Van sneeuw naar zand
Nederlandse beachvolleyballers Brecht Piersma en Emi van Driel hielden het vorige week toch maar gewoon bij het zand... en met succes! Het duo won goud op het Beach Pro Tour in Den Haag, wat een lekker einde van 2022!

Niet alles ging goed... 😉
Dat laatste toernooi van 2022 kende ook een paar bloopers. Wat denken jullie bijvoorbeeld van deze set-up van Mees Sengers? Gelukkig kan hij er nu om lachen!

Nieuwe start!
Wie o wie komt er het sterkst uit de winterbreak? Numidia/VC Limax heeft op dit moment de koppositie in de Eredivisie, maar kunnen ze deze plek behouden? Het beloven mooie wedstrijden te gaan worden het aankomende half jaar!

Lang zal ze leven!
Het jaar is nog maar net begonnen en de eerste jarige is al geweest! Daantje Vennik van VC Zwolle Topvolleybal mocht deze week 22 kaarsjes uitblazen! Hiep hiep hoera!

Bloopers 2.0
Nog meer bloopers! Een video die in één keer perfect is? Dat gebeurt zelden, zo blijkt ook maar weer bij de ambassadeurs van Volleybaldirect.

Next stop: Doha
Winterstop bij beachvolleybal? Daar doen ze niet aan hoor! Volgende week starten in Doha de King of the Court Finals. Nederland doet met maar liefst vijf duo's mee, waaronder Leon Luini & Ruben Penninga en Alexander Brouwer & Robert Meeuwsen!

Houd onze kanalen in de gaten voor updates over het toernooi!

Foto: Fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn