Het was weer een drukke week, wat betekent dat er genoeg te melden is! Deze week lees je alles over de prestaties van de Volleybaldames in het buitenland, het eerste toernooi van het beachvolleybalseizoen en de uitslag van de WK loting.

Greek Cup winner!
Maret heeft met haar team (Panathinaikos) de Griekse bekerfinale gewonnen. Ze versloegen AO Thiras met 3-1 en hierdoor kwam (na 12 jaar!) de beker weer bij Panathinaikos terecht. Gefeliciteerd Maret!

We've started 🔥
De Nederlandse beachvolleyballers zijn afgereisd naar Mexico voor de eerste toernooien van het jaar! Deze week wordt er een Challenge-toernooi gespeeld, waar nog vijf teams in de race zijn. Zet ‘m op!

Champions League finalist
Robin heeft samen met haar team (Conegliano) een ticket voor de finale van de Champions League bemachtigd! Conegliano wist donderdagavond met 3-1 van Monza te winnen, dus mag de Italiaanse ploeg later dit jaar hun titel verdedigen.

Monsterblock
Dinsdagavond werd de eerste finale van de CEV Cup gespeeld. Eline Timmerman, Hester Jasper en Juliët Lohuis (Stuttgart) wisten de wedstrijd jammer genoeg niet te winnen van Eczacibasi, gelukkig komt er nog een tweede kans! Eline liet dinsdag wel alvast zien wat ze in huis heeft, bekijk snel de video waarom! 🙌🏼

Wachten wordt beloond... 😊
Na weken van spanning hebben de Volleybaldames donderdagavond EINDELIJK te horen gekregen wie ze in de poulefase van het WK in eigen land gaan treffen! Nederland is ingedeeld in Poule A samen met Italië, België, Puerto Rico, Cameron en Kenia. Naar welke wedstrijd kom jij kijken?

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook X WhatsApp LinkedIn