Nog niets te doen dit weekend? Je hoeft je zeker niet te vervelen! Er is namelijk genoeg volleybal te zien: de laatste ronde van de Eredivisie, het EKK met de Lange Mannen en het EK Beach < 22. Lees in deze editie hoe je dit allemaal kunt volgen!

Fotoshoot
De Volleybaldames hadden afgelopen week hun jaarlijkse fotoshoot! Wij kunnen niet wachten op de nieuwe kiekjes in het oranje!

Wapperende sokken
Tja, je moet wat als je een druk leven hebt... Celeste Plak en Kirsten Knip waren in ieder geval lekker opvallend onderweg, hopelijk waren de sokken droog aan het einde van de rit!

De toekomst in actie
Het EK beach onder de 22 is in volle gang! Leon Luini en Matthew Immers vertegenwoordigen Nederland bij de mannen, bij de vrouwen staan Raïsa Schoon en Emi van Driel (weer) samen in het veld. Wil jij niks missen? Je kunt hier live meekijken!

Ieder z'n talent...
Het parkeren van je auto is niet altijd even makkelijk... Of wel, Robin?

Last but not least
Dit weekend komt er een eind aan het toch wel bijzondere Eredivsieseizoen. In de degradatiepoule zullen de teams het nog een keer tegen elkaar opnemen. Kijk jij live mee via volleybal.nl?

Knip en Plak Kopiëren 2.0?
De opnames van Knip en Plak Kopiëren zitten er helaas alweer op. De dames willen echter wel een tweede seizoen! Wat denken jullie? Toch maar een petitie ondertekenen?

Ps. de opnames zijn klaar, maar er komen nog wel wat afleveringen op TV! Kijk vanavond om 22.00u mee via Ziggo Sport (kanaal 14)!

Op naar het EK?!
De Lange Mannen spelen dit weekend in eigen land de laatste fase van het EKK. Vorig weekend wisten de mannen in Kroatië beide wedstrijden te winnen. Weet Oranje zich dit weekend plaatsen voor het EK? Je kunt live meekijken via Ziggo Sport!

Back in France
Kirsten Knip zet haar carrière voort in Frankrijk! Na het afgelopen half jaar bij Sliedrecht meegespeeld te hebben, kiest ze toch weer voor het buitenland! Ze keert terug naar de Franse competitie bij Paris Saint Cloud. Alvast veel succes, Kirsten!

Walk of shame
Oké oké... één keer wat verliezen kan iedereen overkomen, een tweede keer is ook nog te overzien, maar een derde keer? Maret Grothues is in haar drie weken tijd op Papendal ook al drie keer haar pasje verloren… Hopelijk gaat het vanaf nu goed! ;)

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×