We hebben de highlights van afgelopen week weer op een rijtje gezet! Lees jij met ons mee?

Toch nog een beetje samen
Volleybalvereniging VC Furos uit Kerkrade maakte een hele toffe kettingfilm met de leden. Wij hopen ook snel dat we weer in de zaal kunnen volleyballen.

Busje komt zo…
Afgelopen woensdag had Sliedrecht Sport H1 een uitwedstrijd in Groningen tegen Amysoft Lycurgus. De reis er naartoe verliep alleen niet helemaal volgens plan… Gelukkig was iedereen op tijd en kon de wedstrijd gewoon doorgaan!

Sliedrecht H1

Pancakes
Waar denk jij aan tijdens de wedstrijd? Laura Dijkema zat maar haar gedachten al bij pannenkoeken. Zou ze al aan het avondeten hebben gedacht? Of wilde ze een mooie pancake maken?

Laura Dijkema

Bijzondere warming-up
Matthew Immers deed afgelopen week wel een hele bijzondere warming-up. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel het onderstaande filmpje!

Powerrrr
Nimir Abdel-Aziz is nog steeds helemaal op dreef! Afgelopen week speelde hij tegen Thijs ter Horst in de halve finale van de Champions League. Bekijk snel de video hieronder voor een heerlijke aanval van Nimir! Let vooral ook even op de set-up!

Smash the trash!
Nimir is niet de enige met power. Robert Meeuwsen viel zo hard aan dat hij een blikje de grond in sloeg. 😉 Wie doet hem dit na?

Volleybal of majorette?
Laura Dijkema postte een foto op haar Instagram story van haar vroegere jaren. Hierop is te zien dat ze als kind ook op majorette zat. Wij zijn blij dat ze toch voor een carrière in het volleybal heeft gekozen!

Laura Majorette

Throwback
Marrit Jasper deelde een super leuke foto van haar en Nika Daalderop op Instagram. Wij kunnen niet wachten totdat alle dames weer bij elkaar zijn voor de Interlands!

Wijze les
Maret Grothues deelde op Twitter een wijze les voor alle volleyballers onder ons. Wie doet dit nog meer altijd?

Next level volleyballen
Volleyballend van een waterglijbaan af? Het kan de mannen van de Beachvolley Vikings niet gek genoeg! Check hieronder de hele video, want het wordt met de seconde gekker. Wat een skills!

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×