Wil jij begin volgend jaar als eerste tickets bemachtigen voor het WK Volleybal Vrouwen 2022? Dat kan! Meld je nu aan voor de voorinschrijving van de ticketverkoop voor het WK, zodat jij straks als eerste toegang hebt tot de ticketshop.

Het wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen wordt van 23 september t/m 15 oktober 2022 gehouden in Nederland en Polen. Het is de eerste keer dat Nederland een WK Volleybal toegewezen krijgt. Als je er zeker van wil zijn dat jij volgend jaar op de tribune zit in Omnisport Apeldoorn, GelreDome Arnhem en/of Rotterdam Ahoy, schrijf je dan nu in voor de voorinschrijving voor de ticketverkoop via onderstaande formulier.

Klik hier als het formulier niet volledig zichtbaar is.

Voorinschrijven voor WK-tickets: zo werkt het
Wanneer je je aanmeldt voor de voorinschrijving kom je met je gegevens op een mailinglijst terecht. Vervolgens krijg je zodra de verkoop start een e-mail waarin je een unieke ticketlink vindt. Daarmee kun je als eerste WK-tickets bemachtigen, voordat de reguliere ticketverkoop van start gaat.

We informeren je ruim op tijd over de datum waarop jij als eerste je tickets kunt kopen dus houd je mail in de gaten.

WK Volleybal Vrouwen
Het Wereldkampioenschap Volleybal Vrouwen wordt van 23 september t/m 15 oktober 2022 gehouden in Nederland en Polen. Het is de eerste keer dat Nederland een Wereldkampioenschap volleybal toegewezen krijgt. Aan het WK doen 24 landen mee, die in totaal 103 wedstrijden spelen. Er worden zo’n 200.000 toeschouwers verwacht. Gelderland is gastprovincie voor alle 24 deelnemende landen. Naast hoofdlocatie Arnhem (GelreDome), worden er ook wedstrijden gespeeld in Rotterdam (Ahoy) en Apeldoorn (Omnisport). Ede en Nijmegen organiseren evenementen gekoppeld aan het WK. De organisatie is in handen van de Nederlandse Volleybalbond en TIG Sports.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×