DELA EK Beach

Vrijdag DELA EK Beachvolleybal in Utrecht bijna uitverkocht

De ticketverkoop voor het DELA EK Beachvolleybal in Utrecht gaat hard. Twee maanden voor het evenement zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor vrijdag 20 juli.

Speciaal voor het EK komt midden op de Neude een stadion te staan. Het centrale plein was eerder de locatie voor aansprekende evenementen, maar niet eerder werd er een stadion met plaats voor 2000 toeschouwers op deze unieke plek neergezet. In Utrecht worden zowel bij de mannen als de vrouwen twee poules afgewerkt, vier wedstrijden uit de tussenronde, twee achtste finales en één kwartfinales.


Richard Schuil, ambassadeur van de speelstad Utrecht, is blij met het nieuws: “Dit is natuurlijk geweldig nieuws. Op dit moment zijn veel verschillende partijen hard aan het werk om van het EK een groot topsportfeest te maken. Een stadion op de Neude is uniek en je merkt dat het evenement begint te leven in de stad. Ik verwacht dat de verkoop nog een hele boost gaat krijgen als straks bekend wordt gemaakt welke teams in Utrecht gaan spelen." Op 1 juni vindt de loting van het EK Beachvolleybal plaats in Utrecht.

Rondom het EK Beachvolleybal is er van alles te doen en te beleven in en om Utrecht met uiteraard een glanzende hoofdrol voor het beachvolleybal. Er is voor ieder wat wils.

Wil je zeker zijn van een goed plekje tijdens het EK in Utrecht of in een andere speelstad? Bestel dan snel je tickets.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×