DELA EK Beach

Wedstrijden tussenronde bekend

Na afloop van de poulewedstrijden werd vanavond in Den Haag de loting voor het vervolg van het mannentoernooi gedaan. Er staan weer een aantal spannende wedstrijden op het programma!

Heidrich/Gerson (SUI) vs. Nicolai/Lupo (ITA) - Rotterdam, 16.00 uur 
Nicolai/Lupo, de titelkandidaten, verloren tegen alle verwachtingen in twee van de drie poulewedstrijden. Op puntenratio werden ze uiteindelijk toch nog derde in de poule, en mogen dus gaan strijden in de tussenronde. Ook het Zwitserse duo wist maar één poulewedstrijd te winnen, de wedstrijd tegen het Nederlandse duo Boehlé/van de Velde. Drie van de vier teams in deze poule hadden één wedstrijd gewonnen, maar op puntenratio haalde Heidrich/Gerson de tweede plaats. 

Perusic/Schweiner (CZE) vs. Boehlé/van de Velde (NED) - Rotterdam, 17.00 uur
Boehlé/van de Velde begonnen erg sterk aan het toernooi met een winst op Italië. Ook in de tweede en derde wedstrijd liet het duo goed spel zien, maar wist het de winst net niet naar zich toe te trekken. De ene winst was echter wel genoeg voor een plek in de tussenronde, waar ze het Tsjechische team treffen. Dit duo begon de eerste wedstrijd matig, maar wist zich de twee wedstrijden erna te herpakken. Dit leverde het team een tweede plek in de poule op. 

Varenhorst/Bouter (NED) vs. Bergmann/Harms, Y. (GER) - Apeldoorn, 18.00 uur 
Voor Varenhorst/Bouter gingen de eerste twee wedstrijden vlekkeloos: zonder veel problemen haalden ze twee overwinningen binnen. Vanmiddag streden ze om de eerste plek in de poule, maar hier kwamen ze net te kort, het werd 2-0 voor Spanje (21-15,23-21). Dit verlies betekent dat ze morgen in de tussenronde het team Bergmann/Harms, Y. tegenkomen. Dit team wist één overwinning te boeken, waardoor ze de derde plaats in hun poule behaalden. 

Koekelkoren/van Walle (BEL) vs. Berntsen/Mol, H. (NOR) - Apeldoorn, 17.00 uur
Koekelkoren/van Walle wonnen in de poulefase twee keer met ruimte cijfers, maar hadden het in de wedstrijd tegen Brouwer/Meeuwsen gisteren erg lastig: het lukte ze niet om druk op de Nederlanders te zetten. Ze verloren deze wedstrijd en zijn daarom tweede in hun poule geworden. Ze spelen morgen in de tussenronde tegen het Noorse duo, dat tot nu toe één wedstrijd gewonnen heeft. 

Wil jij nog genieten van top entertainment en sport en koop nu je kaarten voor deze spannende wedstrijden.

Bekijk hier het gehele programma.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×