Eredivisie Dames

Weer een topduel in De Basis

Volleyballiefhebbers genoten afgelopen woensdag nog van een Europees topduel in De Basis in Sliedrecht. De lokale heldinnen van Sliedrecht Sport gingen toen onderuit tegen de Franse full-profs van Béziers. Vanavond wordt er weer een topper gespeeld, VC Sneek komt op bezoek. Ook de Friese ploeg speelde woensdag nog Europees. Wie kan zich herpakken?

Zowel Sneek als Sliedrecht Sport bleken in de CEV Cup kansloos tegen full-profs. De Friese ploeg verloor twee keer met 3-0 van de Italiaanse ploeg Pomi Casalmaggiore. Ook Sliedrecht wist geen set af te snoepen van de koploper van Frankrijk; Béziers. In de eredivisie willen de ploegen zich vanavond herpakken.

Dat kan meteen weer tijdens een duel op hoog niveau, want de twee topteams van Nederland staan tegenover elkaar. Welke ploeg is het beste 'hersteld' van de Europese uitschakeling? Sneek heeft er een lange reis naar Italië opzitten, dat kan een voordeel zijn voor Sliedrecht.

Sneek wil in De Basis een overwinning pakken en daarmee het verschil op de ranglijst verkleinen. Sliedrecht heeft na 13 duels nu 36 punten binnen, de Friese ploeg volgt op 6 punten.

Programma eredivisie dames:

Sliedrecht Sport - VC Sneek
Coolen-Alterno - Talent Team Papendal Arnhem
Springendal Set-up '65 - Regio Zwolle Volleybal

Zondag:
Peelpush - Nering Bögel VC Weert
Eurosped - Flynth FAST


Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×