Deze week vinden de achtste finales van de Nationale Beker Dames plaats. ARBO Rotterdam/FAST is, nadat Eurosped zich heeft teruggetrokken, automatisch door naar de volgende ronde. Acht Eredivisieteams en zes Topdivisionisten spelen om de overige zeven plaatsen.

Team Eurosped heeft zich per direct teruggetrokken uit de Eredivisie Dames en de nationale bekercompetitie (lees hier de verklaring van Eurosped). Dit betekent dat de achtste finale die vanavond op het programma stond tegen ARBO Rotterdam/FAST niet gespeeld wordt en dat FAST automatisch door is naar de kwartfinale. De strijd om het tweede ticket gaat vanavond om 20.00 uur van start in Sint Anthonis, waar SOMAS/Activia - momenteel eerste in Topdivisie B - het opneemt tegen Visser Assen/Sudosa-Desto, de huidige nummer 8 in de Eredivisie.

Donderdagavond komt de huidige top-3 van de Eredivisie in actie: koploper Booleans/VV Utrecht neemt het op tegen Djopzz VC Zwolle Topvolleybal (nr. 5), Friso Sneek (nr. 2) gaat de strijd aan met Draisma Dynamo (nr. 9) en Apollo 8 (nr. 3) speelt tegen Peelpush (nr. 6). Daarnaast twee duels tussen Topdivisionisten: US treft Dros-Alterno en Veracles neemt het op tegen Guts & Gutso Donitas.

Omdat Sliedrecht Sport vanavond de achtste finale van de Challenge Cup speelt, wordt de laatste kwartfinaleplek op woensdag 25 januari vergeven. Sliedrecht neemt het dan op tegen Topdivisionist Laudame Financials VCN.

Programma

Datum

Tijd

Teams

wo 18 januari

20.00 u

SOMAS/Activia - Visser Assen/Sudosa-Desto

do 19 januari

19.30 u

US - Dros-Alterno

do 19 januari

19.30 u

Booleans/VV Utrecht - Djopzz VC Zwolle Topvolleybal

do 19 januari

20.30 u

Draisma Dynamo - Friso Sneek

do 19 januari

20.00 u

Veracles - Guts & Gutso Donitas

do 19 januari

20.00 u

Peelpush - Apollo 8

wo 25 januari

20.30 u

Laudame Financials VCN - Sliedrecht Sport


Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×