Vorige week prolongeerden de vrouwen van Sliedrecht Sport en de mannen van Draisma Dynamo hun landskampioenschap. Dit weekend strijden Djopzz Regio Zwolle en VC Sneek om de bronzen medaille en worden de laatste wedstrijden van het seizoen in de B-poules gespeeld.

Vrouwen
Djopzz Regio Zwolle Volleybal en VC Sneek spelen zaterdag hun tweede wedstrijd om het brons. Vorige week won VC Sneek het eerste duel met 3-0, waardoor het team morgen genoeg heeft aan twee sets. Wanneer de ploeg uit Zwolle met 3-0 of 3-1 wint, wordt in een golden set bepaald wie dit seizoen als derde eindigt.

Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65 zal na negen jaren op het hoogste niveau gespeeld te hebben, volgend seizoen niet meer uitkomen in de Eredivisie. Op zaterdag spelen ze hun laatste wedstrijd in de B-poule, waar ze het opnemen tegen Voltena. Drie weken geleden stonden de teams voor het laatst tegenover elkaar, toen werd het duel in vijf sets beslist in het voordeel van Voltena.

Programma

220513 Programma dames

Mannen
Bij de mannen staan op zaterdag de laatste twee wedstrijden op het programma in de B-poule. Numidia TopVolleybal Limburg is al zeker van de eerste plek op de ranglijst en speelt op zaterdag hun uitwedstrijd tegen VoCASA. De Nijmeegse ploeg staat momenteel derde, maar kan die plek nog kwijtraken aan Taurus, dat een punt minder heeft. Het team uit Houten speelt zaterdag thuis tegen de nummer 5: ComputerPlan VCN. Het vorige duel tussen de twee teams werd pas na vijf sets beslist, toen gingen de heren uit Capelle aan den IJssel er met de winst vandoor.

Programma

220513 Programma heren

Livestream

Volg de wedstrijd live op de kanalen van volleybal.nl, via het programma van de mannen en vrouwen kom je bij de streams uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×