Deze week vinden de achtste finales van de Nationale Beker plaats. Bij de mannen spelen negen Eredivisieteams en zeven Topdivisieteams om een plek in de kwartfinales. Bekijk hieronder het volledige programma en kijk live mee!

De strijd om een ticket naar de kwartfinales gaat vanavond van start in Oostzaan. Daar ontvangt Compaen medetopdivisionist Inter Rijswijk. Ook op woensdag treffen twee Topdivisieteams elkaar: in Nijmegen speelt VoCASA H2 tegen SV Dynamo Apeldoorn H2. De thuishal in Apeldoorn is gereserveerd voor het duel tussen Draisma Dynamo en Simplex SSS. In de reguliere competitie won Dynamo Draisma het duel zonder setverlies, maar de ploeg uit Barneveld is erop gebrand om hun recente overwinningsreeks voort te zetten in deze bekerwedstrijd.

Active Living Orion, het enige nog ongeslagen team in de Eredivsie, neemt het op tegen Sliedrecht Sport. Het is de tweede keer in vijf dagen tijd dat de mannen uit Sliedrecht afreizen naar Doetinchem. Afgelopen zaterdag speelden de twee teams nog tegen elkaar, een wedstrijd die met 3-0 gewonnen werd door Active Living Orion. Ook VoCASA en ComputerPlan VCN troffen elkaar deze week nog in de reguliere competitie. Na vier sets kwam VoCASA als winnaar uit de wedstrijd, maar woensdag krijgt ComputerPlan VCN een herkansing in eigen huis.

Topdivisionist Sliedrecht Sport H2 noteerde in de tussenronde een knappe 3-1 overwinning op RECO ZVH. Donderdag spelen de mannen tegen Numidia TopVolleybal Limburg. Kan de ploeg een tweede Eredivisieteam elimineren? Ook topdivisionisten Sudesto-Desto en MKB Accountants/VCV staan voor een zware opgave. Sudosa-Desto neemt het op tegen Taurus, de huidige nummer 4 in de Eredivisie. MKB Accountants/VCV treft de huidige nummer 2 én titelhouder Amysoft Lycurgus.

Programma

Datum Tijd Thuis Uit
Di. 25-01 20:15 Compaen Inter Rijswijk
Wo. 26-01 20:00 Draisma Dynamo Simplex SSS
Wo. 26-01 20:00 Active Living Orion Sliedrecht Sport
Wo. 26-01 20:30 ComputerPlan VCN VoCASA
Wo. 26-01 20:30 VoCASA Heren 2 Dynamo Heren 2
Do. 27-01 20:00 Sliedrecht Sport Heren 2 Numidia Topvolleybal Limburg
Do. 27-01 20:00 Sudosa-Desto Taurus
Do. 27-01 20:00 VCV Amysoft Lycurgus


Livestreams
Kijk live mee naar de achtste finales van de Nationale Beker! Op deze pagina vind je een overzicht van alle livestreams.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×