Dit weekend onder meer een spannend duel tussen Taurus en Simplex SSS. Onderin de Eredivisie treffen directe concurrenten Voltena en Eurosped elkaar. De mannen van Sliedrecht Sport reizen af naar Doetinchem voor een wedstrijd tegen koploper Active Living Orion, de vrouwen spelen uit tegen Peelpush.

Vrouwen
Bij de vrouwen zijn veel wedstrijden uitgesteld vanwege coronabesmettingen of quarantaineverplichtingen. Van de twee overgebleven wedstrijden wordt er één op zaterdag en één op zondag gespeeld. Op zaterdag klinkt om 19.00 uur het eerste fluitsignaal in Werkendam, waar directe concurrenten Voltena en Eurosped elkaar treffen. Voltena staat momenteel twaalfde, Eurosped staat elfde. Wanneer Voltena de volle punten pakt, nemen ze de elfde positie van Eurosped over. Eerder dit seizoen lukte dat, toen was Voltena met 3-1 te sterk.

Op zondag neemt Sliedrecht Sport het thuis op tegen Peelpush. Het team uit Limburg won hun laatste drie wedstrijden en staat momenteel achtste. Vorige week speelden ze een spannende wedstrijd tegen Laudame Financials VCN, die met 3-2 gewonnen werd. Kan het team hun stijgende lijn vasthouden in een wedstrijd tegen de huidige koploper?

Programma

Dames 7 wedstrijden R

Mannen

Bij de mannen staan op zaterdag drie wedstrijden op het programma. In Houten nemen Taurus en Simplex SSS het tegen elkaar op. Een wedstrijd die eerder dit seizoen in vijf sets werd beslist in het voordeel van Simplex SSS. Vorige week noteerden beide teams twee overwinningen. Wie lukt het om deze overwinningsreeks voort te zetten?

Computerplan VCN reist af naar Nijmegen voor een wedstrijd tegen VoCASA. De ploeg uit Nijmegen verloor vorige week in een spannende vijfsetter van Simplex SSS en heeft de volle punten hard nodig om kans te blijven maken op de vierde plek. Lijstaanvoerder Active Living Orion speelt thuis tegen Sliedrecht Sport. De ploeg uit Sliedrecht staat momenteel zesde, maar wist het de koploper in oktober knap lastig te maken. Active Living Orion won de wedstrijd ternauwernood met 2-3.

Programma

Heren 4 wedstrijden R

Livestreams

Alle wedstrijden van deze speelronde zijn via de livestreams te volgen. Via het programma van de mannen en vrouwen kom je bij de streams uit. Je kunt de wedstrijden ook in de Mijn Volleybal-app kijken door linksboven op het scherm-icoontje te klikken.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×