De negende speelronde van de eredivisie dames wordt een interessante voor de ranglijst. Vier teams uit de middenmoot, die heel dicht op elkaar staan qua punten, komen tegen elkaar in actie. Kan Regio Zwolle Volleybal de top-vijf positie versterken? En gaat Sneek nog meer stijgen op de ranglijst? Het zal zondag blijken!

De 'duels der middenmoot' worden op zondag 8 december gespeeld. In Meijel staan Peelpush, de huidige nummer 7 van de ranglijst, en VC Sneek tegenover elkaar. Sneek had een slechte start van het seizoen, maar het gaat steeds beter draaien bij de dames uit Friesland.

Dat zal de Friese ploeg willen doorzetten met een overwinning op Peelpush. Als dat lukt, gaan ze over hun tegenstander heen op de ranglijst. Maar Peepush zal alles geven om mogelijk zelf te stijgen op de ranglijst, dat kan als FAST verliest.

In Gennep staan zondag FAST en Regio Zwolle Volleybal tegenover elkaar. De thuisploeg bezet momenteel de zesde plek van de ranglijst, met slechts 1 punten minder als Zwolle. Dat kan zeker een mooie, spannende wedstrijd opleveren. De winnaar van deze strijd komt dichterbij de top-vier of zelfs in de top-vier.

Programma 9e speelronde eredivisie dames:

Zaterdag:
Talentteam Papendal/Arnhem - Apollo 8 
Sliedrecht Sport - Springendal Set-Up'65
Eurosped - Dros-Alterno

Zondag:
Peelpush - VC Sneek
FAST - Regio Zwolle Volleybal 

Foto: Antsje Cnossen

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×