Op woensdag en donderdag staan er weer mooie wedstrijden op het programma in de Eredivisie. Simplex SSS en Booleans VV/Utrecht spelen belangrijke duels: beide teams kunnen bij winst de kopposities overnemen. Lees verder voor het volledige programma!

Mannen
Simplex SSS is bezig aan een indrukwekkende streak: de ploeg uit Barneveld won negen wedstrijden op rij. Woensdagavond krijgt het team van trainer/coach Paul van der Ven de kans om de koppositie van Draisma Dynamo over te nemen. Daarvoor moeten ze de winst pakken in het duel tegen Sliedrecht Sport, de huidige nummer zes op de ranglijst. Kan Simplex SSS hun winning streak vasthouden en hun tiende overwinning op rij boeken?

Vrouwen

Bij de vrouwen staan er, verspreid over woensdag en donderdag, vier wedstrijden op het programma. Op woensdagavond speelt Djopzz VC Zwolle Topvolleybal thuis tegen Eurosped. In Friesland hoopt Friso Sneek de aansluiting met de top te houden door punten te pakken tegen Visser Assen/Sudosa-Desto.

Donderdagavond speelt Booleans/VV Utrecht een belangrijk duel tegen Voltena. De Utrechtse ploeg heeft één punt minder dan koploper Sliedrecht Sport en kan met een overwinning de leiding nemen. Het andere duel op donderdag gaat tussen Peelpush en Draisma Dynamo, waarbij het team uit Apeldoorn de favoriet is.

Programma
Woensdag 30 november

19.30 u Sliedrecht Sport - Simplex SSS
20.00 u Djopzz VC Zwolle Topvolleybal - Eurosped
20.00 u Friso Sneek - Visser Assen/Sudosa-Desto

Donderdag 1 december

19.30 u Booleans/VV Utrecht - Voltena
20.00 u Peelpush - Draisma Dynamo

Livestreams
Volg de wedstrijden live op de kanalen van volleybal.nl, via het programma van de mannen en vrouwen kom je bij de livestreams uit.

Foto: fotohoogendoorn.nl

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×