De Nederlandse zitvolleybalsters zijn net als de hele sportwereld uitgesloten van trainen in de zaal. Dus zochten zij naar een manier en moment om samen de training te kunnen voortzetten. Dat is de vrijdagavond geworden en ieder neemt deel vanuit haar eigen huis. En als jij wil meedoen, dan kan dat. Heb jij een fysieke beperking en heb je de potentie om in het team te komen? Meld je dan nu aan en wie weet ben jij er vrijdagavond bij als er online getraind wordt.

De trainingen van het Nederlands Dames Zitvolleybalteam zijn normaal gesproken op vrijdagavond in het Militair Revalidatie Centrum in Doorn. Maar nu daar samenkomen niet mogelijk is, zijn de trainingen verplaatst naar de online-omgeving. Vanuit de eigen woon- of slaapkamer, of wellicht zelfs in de tuin.

De trainingen starten om 19.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Gestart wordt met fysieke oefeningen onder leiding van fysiotherapeut Sjors van Manen en daarna wordt er met de bal getraind. Er is niet veel ruimte nodig om mee te kunnen doen.

Pvtraining

Aanmelden
Heb jij de juiste drive, kun je niet meer staand volleyballen, of heb je een fysieke beperking en wil je graag zitvolleyballen? Voor meer informatie of aanmelden voor de trainingen kun je terecht bij teammanager Chantal van Wamel.

De online training vindt voorlopig op vrijdagavond plaats, totdat er groen licht gegeven wordt om weer de zaal in te mogen. Tevens worden er op afspraak, met de teamleden en de mensen die zich aansluiten bij de trainingen, een aantal persoonlijke begeleidingsmomenten gegeven op een andere dag in de week.

Bezoek ook de Facebookpagina van het Nederlands Dames Zitvolleybalteam om een idee te krijgen van de online training.

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×