Wil je meewerken aan de organisatie van hét beachvolleybal- en volleybalevenement van 2017? Meld je nu aan als EventMaker voor de World Tour Beach & World League Volleyball in Den Haag.

Vrijwilliger zijn bij de World Tour Beach & World League Volleyball is de perfecte manier om betrokken te zijn bij dit fantastische evenement en geweldige ervaring op te doen.

Er zijn verschillende functies die door EventMakers worden ingevuld. Zo kun je aan de slag als host of hostess, verwijzer, chauffeur, ballenjongen of -meisje, sand leveler en atleten begeleider.

Kijk hier voor het overzicht van functies en voorwaarden     

Als EventMaker ontvang je een gaaf kledingpakket, eten en drinken tijdens het evenement en goede informatie vooraf. Alle EventMakers ontvangen na afloop bovendien een certificaat. Reis- en verblijfkosten worden niet vergoed, maar de organisatie denkt mee over (betaalbare) overnachtingsmogelijkheden in (de omgeving van) Den Haag.

Meld je aan als EventMaker via: www.eventmakers.nl

Ligt je interesse bij volleybal in de zaal? Dan kun je ook als vrijwilliger aan de slag bij de FIVB Volleyball World League in Den Haag. Opgeven voor dit evenement kan bij de Nevobo via vrijwilligers@nevobo.nl.

EventMakers is hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen. Wij zijn ervan overtuigd dat vrijwilligers van onmisbare waarde zijn in de organisatie van sportevenementen. Daarom investeren we in opleiding, training en beloning van onze EventMakers. Via het platform kun je je eenvoudig aanmelden voor verschillende sportevenementen waarvoor EventMakers het vrijwilligersmanagement invult.

Meer over de World Tour Beach & World League Volleybal: www.volleybal.nl/WT-WL

Facebook X WhatsApp LinkedIn