Zelfbeachen.nl gelanceerd: dé online plaats voor zelf beachvolleyballen

Zelfbeachen.nl gelanceerd: dé online plaats voor zelf beachvolleyballen

Op zoek naar een beachvolleybalevenement? Dan is zelfbeachen.nl vanaf nu de plaats om jouw activiteiten te vinden en je hiervoor aan te melden. Zelfbeachen.nl is onderdeel van beachvolleybal.nl en wordt de komende periode verder uitgebreid. Het nieuwe beachplatform is dé online plaats waar je moet zijn als het gaat om zelf beachvolleyballen.

Zoekmachine

Centraal op zelfbeachen.nl staat een zoekmachine die het aanbod van beachvolleybalactiviteiten toont. Zo kun je zoeken op locatie, datum, competities en niveau. Op dit moment bevat de zoekmachine activiteiten uit de Nationale Beachcompetitie en het Junior Beach Circuit.  Via zelfbeachen.nl kun je je voor deze evenementen ook meteen inschrijven. In het komende jaar wordt de zoekmachine uitgebreid met meer beachvolleybalaanbod.

Beachcompetitie.nl

Een groot deel van de functionaliteiten die je voorheen vond op beachcompetitie.nl zijn verhuisd naar het nieuwe beachplatform. Met ingang  van het aankomende beachseizoen zal er geen gebruik gemaakt meer worden van de website beachcompetitie.nl. De gebruikersaccounts en speelhistorie zijn overgezet naar zelfbeachen.nl. Als je nog geen account hebt, kun je je eenmalig aanmelden (rechtsboven), Daarna kun je onder meer je favoriete teams volgen, je favorieten instellen en beheren en je inschrijven voor beachvolleybalactiviteiten. Vanaf vrijdagmiddag 6 april is het mogelijk om je in te schrijven voor de nationale beachcompetitie en het Junior Beach Circuit.

Naast de vernieuwde uitstraling en content bevat zelfbeachen.nl onder meer ook het beachprogramma, rankings, inschrijven en diverse andere informatie. Ook nieuw op de site zijn de JBC-rankings, die in de komende weken worden toegevoegd. Daarna volgen nog diverse andere uitbreidingen aan het platform, zodat het aanbod van de beachvolleybalactiviteiten nog vollediger wordt en het nog eenvoudiger is activiteiten, evenementen, clubs en interessante content over beachvolleybal te vinden.

Bekijk ook eens

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×