Volleyballers kunnen al jaren rekenen op aantrekkelijke voordelen voor een zorgverzekering bij Zilveren Kruis. “De positieve werking van volleybal op lichaam en geest én de sociale waarde van de sport maken dat wij graag dé zorgverzekeraar voor al die volleyballers in ons land willen zijn”, stelt Marcel Woudman, accountmanager Allianties bij Zilveren Kruis. Dit jaar heeft de zorgverzekeraar een speciaal aanbod voor leden van de Nevobo.

Dit artikel wordt je aangeboden in samenwerking met volleybalpartner Zilveren Kruis

“Een goed begin is het halve werk”, zegt Woudman. “Zo denken wij ook over onze verzekeringen. We begrijpen heel goed dat het kiezen van de juiste verzekering niet makkelijk is. Daarom willen we er zijn voor onze klanten. Hoe gaat het thuis? Hoe gaat het op je werk en in je sport? Maar belangrijker nog: hoe zit je er volgend jaar bij? Alles telt mee als het om je gezondheid gaat.”

Aantrekkelijke korting en extra’s
Als gevolg van goede afspraken tussen Zilveren Kuis en de Nevobo biedt de zorgverzekeraar een aantrekkelijke korting op jouw premie. Die korting geldt óók voor je gezinsleden. De korting betreft 5% korting op de basisverzekering, 10% korting op de aanvullende verzekering en 10% korting op de tandartsverzekering.

Kies je voor een aanvullende verzekering? Dan kun je rekenen op een paar extra’s. Zo krijg je gratis het pakket Extra Aanvullend Sport. Dit is een pakket met extra vergoedingen op het gebied van sportzorg en vitaliteit. Ook krijg je maximaal € 200,- per jaar vergoeding voor een sportkeuring of inspanningstest en maximaal € 150,- voor sportmedische begeleiding. En heb je een behandeling nodig aan je gebit door een ongeval? Zilveren Kruis vergoedt tot maximaal € 10.000,- per ongeval.

Mizuno-kniebeschermers voor overstappers
Woudman: “We zijn ervan overtuigd met onze verzekering heel goed bij volleyballers te passen. Niet voor niets maakten ruim 3100 Nevobo-leden de voorbije jaren de keuze voor Zilveren Kruis.”

Om het dit jaar nóg aantrekkelijker te maken om voor het zorgcollectief van de Nevobo en Zilveren Kruis te kiezen, worden 50 sets Mizuno-kniebeschermers verloot onder volleyballers die dit jaar de overstap maken naar Zilveren Kruis. Lees hier hoe je kans maakt op deze fraaie kniebeschermers.

Meer informatie of direct overstappen?
Alles over de zorgverzekering van Zilveren Kruis vind je op www.zk.nl/nevobo. Ook kan je op deze site eenvoudig berekenen wat de prijs van jouw premie wordt. En ben je enthousiast geworden en wil je overstappen naar Zilveren Kruis? Op de site kies je makkelijk de verzekering die past bij jouw wensen. Meld je uiterlijk 31 december 2021 aan en profiteer van de voordelen.

Banner volleybalnl artikel

Bekijk ook eens

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×