Op woensdag 18 mei spelen de Volleybaldames als voorproefje op het WK om 19:30 een oefeninterland tegen Frankrijk. Deze wedstrijd wordt in Sportcentrum Arcus in Wijchen gespeeld.

Wat is het voor een wedstrijd?
De Volleybaldames spelen op woensdag 18 en donderdag 19 mei een oefeninterland tegen Frankrijk. Ze spelen voor het eerst sinds 2020 weer een wedstrijd in een gevulde sporthal in Nederland. Dat wil je niet missen! De wedstrijd is voor fans al een gezellig voorproefje op het WK in eigen land. Ondertussen bereiden de Volleybaldames zich voor op de Volleybal Nations League die in juni en juli wordt gespeeld. De Volleybaldames reizen hiervoor af naar Turkije, Brazilië en Canada.

Waar en wanneer wordt de wedstrijd gespeeld?

De wedstrijd wordt op woensdag 18 mei om 19.30 uur in Sportcentrum Arcus in Wijchen gespeeld. Wijchen is één van de 30 Official Team Hosts in de provincie Gelderland.

Informatie over de tegenstander: Frankrijk
Nederland speelt de oefeninterland tegen het nationale team van Frankrijk. Dat team staat 24e op de wereldranglijst. Frankrijk eindigde op het EK in 2021 op de zevende plaats (Nederland eindigde op de vierde plaats). Frankrijk neemt ook deel aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs.

Zijn er tickets beschikbaar?

Tickets voor de wedstrijd op 18 mei zijn uitverkocht.
Let op!
Niet getreurd.. Je kunt nog wel tickets kopen voor de oefeninterland op 19 mei in SaZa Topsporthal in Doetinchem! Klik hier voor deze tickets!

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×