De 'Mijn Volleybal' app biedt je snel, eenvoudig en overzichtelijk alle informatie over het programma, de uitslagen en de standen van de volleybalcompetities.

In de Mijn Volleybal app kunnen gebruikers ook op de hoogte blijven van zowel landelijk als lokaal volleybalnieuws. Door nieuwsberichten van hun favoriete club in de app te lezen en pushberichten van hun favoriete club te ontvangen bijvoorbeeld. Hoe je dit als vereniging kunt regelen, lees je in de handleiding Mijn Volleybal app.

De app is ontwikkeld door TDE (design) en Tofra (techniek) en wordt net als zijn voorganger gratis aangeboden door de Nederlandse Volleybalbond. Een testgroep van ruim 250 gebruikers heeft de afgelopen maanden meegedacht over het design en de inrichting en de diverse betaversies uitgebreid getest. Mochten gebruikers toch onvolkomenheden aantreffen, dan kunnen ze dat in de app delen via de feedbackoptie op het tabblad 'Meer'.

Staat de app al op jouw telefoon? Mocht deze nog niet automatisch zijn geüpdatet, dan kun je dit zelf regelen via de Play Store of App Store.

Staat de app nog niet op jouw telefoon? Download hem dan vandaag nog. Dat kan hier voor Android en hier voor iOs.

Vragen over de app? De meest voorkomende vragen en de antwoorden hebben wij vast op een rijtje gezet. Lees ze hier.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×