Naast de wedstrijden van de Lange Mannen zijn er nog genoeg andere activiteiten tijdens het EK! Bekijk hieronder wat er allemaal te doen is.

In en om Ahoy

Kom je naar één van de wedstrijden? Dan is het zeker de moeite waard om wat eerder te komen! Op vrijdag 13 september vindt het 'Scholenprogramma' plaats van 9.30 - 15.00 uur en daarna kunnen alle kinderen tot 16.00 uur meedoen aan de activiteiten! Op zaterdag 14 september vind je ons van 11.00 - 16.00 uur en zondag 15 september van 13.00 - 16.00 uur. Deze tijden gelden voor buiten. Er zijn ook genoeg activiteiten in Ahoy. Hier kunnen de kinderen langer gebruikmaken van alle aanwezige spellen. Veel plezier!

Challenges
Daag elkaar uit bij verschillende challenges! Reageer jij bijvoorbeeld het snelst bij de blazepods? 

Smashen & Springen
Spring jij net zo hoog als Nimir Abdelaziz? Test op verschillende onderdelen je spronghoogte en aanvalskracht! 

Springkussen
Leef je uit op het springkussen!

Spikebal
Daag je vrienden en familie uit voor dit leuke spel! Spikebal speel je 1 tegen 1, waarbij je probeert een volleybal in een trampoline te smashen. Plezier gegarandeerd! 

VolleyUppie
Dit spel is voor de échte toppers! Speel op de VolleyUppie zo vaak mogelijk over in één minuut. Wat is jouw record?  

eSports 
Ook voor de gamers onder jullie is er genoeg te doen! Probeer verschillende eSports uit, zoals een potje FIFA spelen tegen je familie! 

Rhf190811 Side Event Rh307486 1

Kidsdag 

Op zaterdag 14 september zijn er tussen 11.00-16.00 uur allerlei extra activiteiten voor kinderen. 010 Moves zal te vinden zijn bij Ahoy en het Zuidplein! 010 Moves is dé Rotterdamse opening van het sportseizoen, met veel uiteenlopende activiteiten.

010 moves
010 moves is de Uitmarkt van sport! Er zullen op deze dag verschillende sportonderdelen aanwezig zijn. Probeer bijvoorbeeld verschillende Urbansporten uit, zoals BMX, panna-voetbal of bootcamp. Zijn balsporten meer jouw ding? Kom dan naar het multiveld! Hier kan je meedoen met tennis, hockey, korfbal en nog veel meer.

Toffe spellen
Alle spellen zoals hierboven omschreven, zijn ook op deze dag aanwezig; Smashen & Springen, Springkussen, Spikebal, VolleyUppie en eSports. Doe mee!

Zitvolleybal
Probeer zelf een keer zitvolleybal uit!  

Jvt

EK Seizoensopening

Op zaterdag 14 september worden er een aantal voorbereidingstoernooien gespeeld in & om Rotterdam! Een perfecte manier voor teams om zich goed voor te bereiden op het komende seizoen. Tussen 10.00 en 14.00 uur worden er verschillende 3-kampen gespeeld door teams van hetzelfde niveau. Extra leuk: alle teams die zich hebben ingeschreven kunnen met 50% korting een EK-ticket kopen voor de wedstrijd van de Lange Mannen tegen Oekraïne in Rotterdam Ahoy!

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Foto Jongens Volleybal

Oranje Volleybal Tour

Voorafgaand aan het EK is er veel promotie voor het volleybal, maar ook voor de verenigingen! De Oranje Volleybal Tour komt langs bij verschillende clubs, op centrale plekken in de stad en bij andere evenementen. 

De Oranje Volleybal Tour is een leuke ervaring, met o.a. een 'Serveren als Nimir'-clinic, Volley Uppie, Spikebal én de mogelijkheid kaarten voor het EK te winnen! Wil je dat de Oranje Volleybal Tour bij jouw vereniging langskomt? Stuur dan een mail naar Sportbedrijf Rotterdam, via dit adres!

Overzicht Dbo 1
Logos Rotterdam
Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×