Vanaf 13.00 uur kun je je dinsdag, woensdag en donderdag al uitleven op het terrein rond Omnisport. Win een mooie prijs door te raden hoeveel volleyballen er in een MINI passen, test je volleybal skills in de volleyfanzone, draai warm voor de wedstrijd op een interactieve beweegmuur, ga shoppen bij de stands op de promenade in Omnisport en/of proef de verrukkelijke yoghurt in de yoghurtbar van de voormalige libero van Oranje, Debby Pilon-Stam. Kom je op donderdag, dan kun je bovendien genieten van de Urban Pole Vault, een internationale polsstokspringwedstrijd, met uiteraard ook de beste springers van Nederland. En welk kind smasht het hardst en is de snelste 10-meter sprinter? Vast veel plezier in en om Omnisport!

Volleyfanzone

Hieronder alle side events in Apeldoorn op een rijtje.

  • Kinderen kunnen laten meten hoe hard ze smashen (kom jij in de buurt van de Oranje volleybaldames?). De score wordt genoteerd op een scorekaart.
  • Ook hoe hard je sprint over 10 meter kun je laten registreren op de scorekaart.
  • Raad jij hoeveel volleyballen er passen in een MINI Dusseldorp? Je kunt er in ieder geval mooie prijzen mee winnen!
  • Geen oranje outfit? Op donderdag kun je snel nog even je laatste oranje-attributen scoren bij de speciale oranje Volleybaldirect.nl stand.
  • Donderdagmiddag kun je werken aan je atletische én volleybal skills.
  • Als je geluk hebt, komt er een Oranje speelster tevoorschijn in de Volleyfanzone; scoren dus die handtekening!

Interactieve beweegmuur

Wanneer je eenmaal binnen in het Omnisport Apeldoorn bent, kun je op de promenade leuke spellen (zoals Candycrush) met een bal op een grote interactieve beweegmuur spelen. 

Hier komt volleybal samen met gamen. Een leuke, actieve manier om digitaal te spelen!

Stands

Ook staan er op de promenade diverse stands waar je jouw volleybaloutfits en materialen kunt kopen (Volleybaldirect.nl) en waar je informatie over bijvoorbeeld de Volleybalkampen van deze zomer en het programma van het Summer Beach Volleyball Circuit kunt vinden.

Yoghurtbar

Debby Pilon-Stam zal met Team:Fit ook op de promenade staan om gezonde yoghurtjes te verkopen. Nevobo werkt samen met Team:Fit, dat sportclubs via persoonlijke coaches helpt een gezonder aanbod toe te voegen aan de menukaart in de sportkantine.

Om meer clubs te enthousiasmeren voor een gezondere kantine, en om naast sporters ook supporters een gezonde keuze aan te bieden, draagt de Nevobo het belang van een gezondere keuze overal uit. Bij de Volleyball Nations League dus samen met de voormalige libero van Oranje. 

Urban Pole Vault

Op donderdag staat kun je gratis genieten van een internationale polstokhoogspringwedstrijd, pal voor de deur van Omnisport Apeldoorn. Twee topsportevenementen op één terrein dus! Om 13.00 en 15.00 uur worden wedstrijden gesprongen door internationale polstoktoppers, waaronder een aantal Nederlandse. Om 16.30 uur begint de wedstrijd van onze vollebyaldames. Meer informatie over het Urban Pole Vault evenement vind je hier

Woensdag: Scholendag

Op woensdag leidt toernooidirecteur Robert Horstink honderden kinderen van Apeldoornse basisscholen rond in Omnisport. Aansluitend verzorgt de ex-international een clinic voor de kids. Ook kunnen de kinderen spelen op de interactieve beweegmuur en alle attracties van de Join Volleybal Tour uitproberen. Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) Apeldoorn zorgt voor water voor de kinderen.

Donderdag: Apeldoorn gezinsdag

In samenwerking met de gemeente Apeldoorn zijn op donderdag gezinnen uit Apeldoorn en uit het AZC uitgenodigd om deel te nemen aan een programma omtrent de Volleyball Nations League, volleybal, de Urban Pole Vault én atletiek. Toernooidirecteur Robert Horstink ontvangt ze, waarna de gezinnen een volleybalclinic krijgen. Aansluitend vertelt Debby Pilon-Stam hen in een workshop over hoe je gezond(er) kunt lunchen en snacken. Na de verantwoorde lunch die de families vervolgens zelf bereiden, kunnen de ouders en kinderen zich uitleven tijdens een atletiekclinic, waarna er ook nog tijd is om de interactieve beweegmuur en de attracties uit de bus uit te proberen. JOGG Apeldoorn verzorgt ook hier voor voldoende dorstlessend water.

Natuurlijk sluiten ook de families af op de oranje tribune voor de wedstrijd tegen Polen.

Facebook Twitter WhatsApp LinkedIn
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×