Junior Beach Circuit

Alles over...

Hier vind je alle informatie over het Junior Beach Circuit!

LET OP: Wegens het coronavirus is inschrijven helaas nog niet mogelijk. Zodra er meer bekend is, laten we je dit weten. Houd voor meer informatie www.nevobo.nl/corona in de gaten.

Hieronder hebben we een FAQ voor je opgesteld om antwoord te geven op de meestgestelde vragen rondom het Junio Beach Circuit! Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met Henk Steeghs (Competitieleider Junior Beach Circuit van de Nevobo) via jbc@nevobo.nl. Hij helpt je graag verder.

Het Junior Beach Circuit is dé beachvolleybalcompetitie voor de talentvolle jeugd! Vanaf mei heb jij de mogelijkheid om samen met jouw beachmaatje in jouw regio te schitteren in het zand. Heb jij met je beachpartner aan het einde van het beachvolleybalseizoen voldoende punten binnengesleept? Dan nodigen we je uit voor de Junior Beach Circuit-finals. Ga jij de uitdaging aan om beachvolleybalkampioen te worden? Schrijf je dan snel in!

Samen met je beachmaatje kun je deelnemen aan het Junior Beach Circuit in jouw leeftijdscategorie. Hieronder staan ze voor je op een rijtje:

Categorie

In kalenderjaar 2020 ben je:

<13

niet ouder dan 12 jaar

<15

niet ouder dan 14 jaar

<17

niet ouder dan 16 jaar

<19

niet ouder dan 18 jaar

Heb je aan het einde van het seizoen voldoende punten behaald in jouw categorie, dan wordt je uitgenodigd voor de Junior Beach Circuit-finals!

Heb jij je beachmaatje gevonden? Dan kun je via onze Toernooifinder op zoek gaan naar één van de edities van het Junior Beach Circuit!

De Junior Beach Circuit-kalender is een overzicht met alle locaties en data, inclusief onderscheid in leeftijdscategorie. Je vindt de kalender hier. Om je in te schrijven voor één van de edities ga je naar onze Toernooifinder.

De woensdag, 12.00 uur, voordat het speelweekend plaatsvindt.

Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner. Ga snel naar deze pagina en maak een account aan!

De ranking vind je op deze pagina. Succes met het verzamelen van de punten en hopelijk zien we je bij de Junior Beach Circuit-finals!

Als het slecht weer is, kan het voor komen dat we het toernooi moeten afgelasten. In ons weerprotocol vertellen we je meer over de stappen die wij ondernemen.

Ga naar de website van het strand of gemeente om de lokale regelgeving hieromtrent te lezen.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×