Hier vind je de kalender van het Junior Beach Circuit!

LET OP: Wegens het coronavirus is inschrijven helaas nog niet mogelijk. Zodra er meer bekend is, laten we je dit weten. Houd voor meer informatie www.nevobo.nl/corona in de gaten.

Kalender Junior Beach Circuit
In de kalender vind je alle edities van het Junior Beach Circuit. Het Junior Beach Circuit wordt gespeeld van juni tot en met augustus 2020 door het hele land. Lijkt het je leuk om deel te nemen of wil je de deelnemende talenten aanmoedigen? Ga dan snel naar onze kalender.

Schrijf je direct in!
Wil jij je direct inschrijven voor één van de edities van het Junior Beach Circuit? Klik dan snel op onderstaande button! Om je in te kunnen schrijven heb je een 'Mijn Volleybal-account nodig. Heb je deze nog niet? Bekijk dan 'Mijn Volleybal-account aanmaken' hieronder.

Mijn Volleybal-account aanmaken
Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner(s). Heb je nog geen account? Maak deze aan door op onderstaande button te klikken.

Heb je vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk Steeghs (Competitieleider Nationale Beach Competitie) via beach@nevobo.nl en Junior Beach Circuit via jbc@nevobo.nl.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×