Hier vind je de kalender van de Nationale Beach Competitie!

LET OP: Wegens het coronavirus is inschrijven helaas nog niet mogelijk. Zodra er meer bekend is, laten we je dit weten. Houd voor meer informatie www.nevobo.nl/corona in de gaten.

Kalender Nationale Beach Competitie
In de kalender vind je alle toernooidagen van de Nationale Beach Competitie. De Nationale Beach Competitie loopt van juni tot en met augustus 2020. Lijkt het je leuk om deel te nemen of wil je de deelnemende toppers aanmoedigen? Ga dan snel naar onze kalender.

Schrijf je direct in!
Wil jij je direct inschrijven voor één van de edities van de Nationale Beach Competitie? Klik dan snel op onderstaande button!

Mijn Volleybal-account en lidmaatschap Nevobo vereist
Om je in te kunnen schrijven heb je een 'Mijn Volleybal-account' nodig en moet je lid zijn van de Nevobo. Heb je nog geen 'Mijn Volleybal-account en/of ben je nog geen lid van de Nevobo? Bekijk dan 'Mijn Volleybal-account aanmaken' en 'Lidmaatschap Nevobo' hieronder.

Mijn Volleybal-account aanmaken
Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner. Heb je nog geen account? Maak deze aan door op onderstaande button te klikken.

Lidmaatschap Nevobo
Voor de Nationale Beach Competitie is het verplicht lid te zijn van de Nevobo. Als je nog geen lid bent, dan kun via onderstaande button je lidmaatschap aanvragen. Dit geldt ook voor je beachpartner.

Heb je vragen?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk Steeghs (Competitieleider Nationale Beach Competitie) via beach@nevobo.nl.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×