Nationale Beach Competitie

Schrijf je nu in!

Op een hoog niveau beachvolleyballen deze zomer? Dan is de Nationale Beach Competitie iets voor jou en je beachvolleybalpartner.

UPDATE coronavirus voor Belgische beachvolleyballers
Wegens het aangescherpte reisadvies mogen wij helaas géén bezoekers toelaten vanuit de provincie Antwerpen. Uiteraard krijgen de beachvolleyballers die zich hebben ingeschreven, maar hierdoor niet kunnen komen, hun inschrijfgelden retour gestort. Zij worden per e-mail op de hoogte gebracht voor de verdere afwikkeling.

Beachvolleyballers die uit een andere Belgische provincie komen zijn op dit moment welkom in Scheveningen. Hierbij gelden uiteraard wel de gebruikelijke coronarichtlijnen.

Op hoog niveau beachvolleyballen!
De Nationale Beach Competitie is dé beachvolleybalcompetitie van Nederland op hoog niveau! Iedereen kan deelnemen op derde divisieniveau, maar om deel te nemen aan de hogere divisies, moet je rankingpunten verzamelen! Ga jij de uitdaging aan met je beachpartner? Schrijf je dan snel in!

Mijn Volleybal-account en lidmaatschap Nevobo vereist
Om je in te kunnen schrijven heb je een 'Mijn Volleybal-account' nodig en moet je lid zijn van de Nevobo. Heb je nog geen 'Mijn Volleybal-account en/of ben je nog geen lid van de Nevobo? Bekijk dan 'Mijn Volleybal-account aanmaken' en 'Lidmaatschap Nevobo' hieronder.

Lidmaatschap Nevobo
Voor de Nationale Beach Competitie (NBC) is het verplicht lid te zijn van de Nevobo. Als je nog geen lid bent, dan kun via onderstaande button je lidmaatschap aanvragen. Dit geldt ook voor je beachpartner.

Mijn Volleybal-account
Om je in te schrijven heb je een Mijn Volleybal-account nodig. Dit geldt ook voor je beachpartner. Heb je nog geen account? Maak deze aan door op onderstaande button te klikken.

Meer weten?
Wil je meer weten over de Nationale Beach Competitie? Ga dan naar onze FAQ: Alles over...

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×