Nederlandse Kampioenschappen

DELA NK Beachvolleybal

DELA NK Beachvolleybal is hét afsluitende toernooi van de zomer voor de hoogstgeplaatste beachkoppels van Nederland.

Tijdens de Nationale Beach Competitie, waar op Eredivisie- tot en met derde divisie niveau wordt gespeeld, en internationale FIVB – CEV toernooien verzamelen de competitiedeelnemers rankingpunten. Eindig je in de top 32 van Nederland, dan ligt er een toegangsbewijs klaar om te strijden voor die felbegeerde titel: Nederlands kampioen beachvolleybal.

Deelnemersveld waar je 'u' tegen kunt zeggen
Vele toppers verruilen hun internationale tour voor het DELA NK Beachvolleybal. Zo verwelkomden we vorig jaar de beachkoppels Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen, Christiaan Varenhorst/Steven van de Velde én Joy Stubbe/Marleen van Iersel in de ‘The Hague Beach Stadium’. Hier kunnen we spreken van een mooi strijdtoneel.

Speelweekend i.v.m. corona
Momenteel worden de mogelijkheden onderzocht om het DELA NK Beachvolleybal te spelen. We houden je op de hoogte.

Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je in!
Neem deel aan de Nationale Beach Competitie, verzamel voldoende rankingpunten en wellicht zien we jullie dan op het DELA NK Beachvolleybal!

Liever aanmoedigen?
Kom jij de toppers aanmoedigen? Dat lijkt ons geweldig, want samen met jullie maken we er een fantastisch feest van. Dus zie jij jezelf al lekker zitten met een drankje in The Hague Beach Stadium? Houd dan onze pagina in de gaten voor meer informatie, want ook voor jou is er een plekje gereserveerd.

Updates

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×